AcasăMoney&PeopleScandal erotic cu un fotbalist de la CFR Cluj! Propunere indecentă pentru...

Scandal erotic cu un fotbalist de la CFR Cluj! Propunere indecentă pentru o starletă OnlyFans

Un nou scandal erotic cu un fotbalist, de acestă data de la CFR Cluj! Marko Dugandzic a ofertat un model OnlyFans, căreia i-a propus să filmeze un clip pentru adulți.

Jignită de oferta fotbalistului, starleta, populară pe platoforma pentru aduți OnlyFans sub numele de Miruna Andreea Milu, l-a dat de gol pe atacantul croat ce activează la echipa clujeană, postând mesajele pe care le-ar fi primit din partea acestuia. Marko Dugandzic i-a oferit 500 de euro pentru o partidă filmată. Imediat după ce vedeta OnlyFans a dezvăluit mesajele pe care le-ar fi primit de la vedeta CFR Cluj, Marko Dugandzic (28 de ani) a reacționat pe contul său de Instagram anuntându-i pe urmăritorii săi că i-a fost spart contul de socializare și că nu el i-ar fi trimis mesajele starletei.

Eurovision 2022. Vezi Live Stream Online finala concursului muzical. Video imagini de la Torino

Scandal erotic cu un fotbalist de la CFR Cluj

„Nu contează dacă ești fotbalist, artist sau oricâți bani îmi oferi! Îmi permit să aleg cu cine colaborez pentru OnlyFans. Poate la alte fete merge vrăjeala cu banii sau cu o masă în club.Ce naiba! Nu sunt escortă!”, i-a replicat Miruna Milu, vedetă OnlyFans dar și Instagram, cu peste 200.000 de urmăritori. OnlyFans a devenit una din marile platforme de conținut chiar erotic din întreaga lume. Platforma nu este chiar un studio de videochat însă doritorii plătesc pentru conținut un abonament lunar, care pleacă de la 4,99 dolari și ajunge la 49,99 dolari.

Scandal erotic cu un fotbalist de la CFR Cluj! Propunere indecentă pentru o starletă OnlyFans

Scandal erotic cu un fotbalist de la CFR Cluj! Anul trecut, o filmare cu tentă erotica în care apărea Magaye Gueye în jacuzzi cu Laurette Attindehou și o altă bombă sexy, s-a viralizat enervându-I pe suporterii dinamoviști, echipă la care active francezul.

Silviu Prigoană va fi socru din nou! Anul acesta a devenit și bunic

Ultimele Articole