Ajuns milionar în dolari înainte de 22 de ani, Sebastian Dobrincu recunoaște: ”Nici nu am terminat liceul!”

Ajuns milionar în dolari înainte de 22 de ani, Sebastian Dobrincu recunoaște: ”Nici nu am terminat liceul!”

Puștiul unul dintre cei mai tineri milionari din Silicon Valley, a cărui imagine a devenit sinonimă cu succesul în IT s-a reîntors în țară unde a fost cooptat în echipa de investitori ”Imperiul Leilor”, emisiune al cărei sezon 3 va începe în curând, la Pro TV.

Sebastian, care va face echipă cu liderii de succes ai unor businness-uri din România, investitorii Dan Șucu, Wargha Enayati, Cristina Bâtlan și Dragoș Petrescu, a ajuns milionar după ce a fost exmatriculat din liceu (în clasa a XII-a, cu trei luni înainte de susținerea examenului de bacalaureat). ”Nici nu am terminat școala, nu am experiența de a sta într-un cămin cu alți colegi, nici nu am o diplomă de facultate, nu am avut timp să stau afară cu alți copii, totul s-a învârtit în jurul programării”, recunoaște programatorul român ale cărui idei l-au făcut chiar pe miliardarul Mark Zuckerberg curios să-l întâlnească. ”Nu cred în talent, eu cred în muncă. Nu cred că este un singur lucru care să îți garanteze succesul, sunt mai mulți indicatori.

 

Loredana, de la sărăcie la celebritate! Astăzi e milionară din muzică însă a trăit și cu un leu pe zi

Ajuns milionar în dolari înainte de 22 de ani, Sebastian Dobrincu recunoaște: ”Nici nu am terminat liceul!”

Asta am realizat și la «Imperiul Leilor». Eu am tăiat multe etape din viața, nu știu dacă recomand și altora, pentru că se văd repercusiunile mai târziu”, adaugă Sebastian Dobrincu, ce deține propria companie de statistică și management pe social media și a lansat trei platforme (Storyheap, Brandmates și Owlmetrics) care au avut ca scop ajutarea brand-urilor în a-şi mări influenţa pe platformele de social media. Storyheap a devenit lider pe piața de digital marketing și care are în portofoliu clienți imporanți. A intrat în lumea software-ului în 2009, la doar 11 ani și a plecat din România la 17 ani.

”A fost o încântare mare să fiu alături de alți Lei. Ne asemănăm foarte mult, ne înțelegem foarte bine, deși este o diferență de vârstă între noi. Am crezut că o să fie mai greu, dar surpriza mea a fost că ne înțelegem bine și că ne distrăm foarte tare. Cred că ambiția și faptul că am pornit toți de jos ne-au unit”, conchide Dobrincu despre experiența participării în banca ”Leilor” unde inventatori ori antreprenori, oameni  pasionați și cu viziune, pot ajunge să negocieze finanțarea vieții lor

Pare incredibil însă s-a dat startul sezonul costumelor de baie. Vedetele au fugit departe de frig

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed