AcasăMoney&PeopleLoredana, de la sărăcie la celebritate! Astăzi e milionară din muzică însă...

Loredana, de la sărăcie la celebritate! Astăzi e milionară din muzică însă a trăit și cu un leu pe zi

Fără îndoială, Loredana este una dintre cele mai bogate soliste din muzica românească. Muzica sa e mereu la modă, schimbările sale neașteptate crează valuri în showbiz iar nonconformismul său face deliciul admiratorilor.

La 50 de ani, solista ocupă unul din primele locuri în muzica românească, iar fiecare apariție a sa este negociată și bine plătită. A muncit mult pentru nivelul asta, iar titulatura de diva, pe care a căpătat-o în 35 de ani de celebritare, pare că o prinde de minune și nu o va părăsi curând. Însă nu dintotdeauna Loredana a avut parte de răsfățul zilei de astăzi. În cartea sa biografică intitulată ”Sentimente”, solista face cofesiuni șocante, vorbind despre greaua perioadă de la începutul carierei sale în care a făcut chiar și foamea. Nu uită perioada când făcea eforturi să se hrănească doar cu un leu pe zi.

Loredana, de la sărăcie la celebritate:”Nu aveam decât un leu şi îmi planificam să mănânc patru chifle pe zi”

”Erau zile în care nu aveam decât un leu şi îmi planificam să mănânc patru chifle. Peste drum era un fel de minibrutărie, unde făceau nişte chifle foarte bune. Şi am zis: o să îmi iau una dimineaţa, îmi mai iau una la prânz şi îmi păstrez două pentru seară. Costa 25 de bani o chiflă. Nu mi se părea că n-am ce-mi trebuie, fiindcă nu aveam termen de comparaţie. Nu existau copii care să vină cu Mercedesul la şcoală. Câţi bani îmi dăduseră ai mei, atâţia aveam, nu mi se părea nimic anormal”, sunt povestirile emoționante ale  solistei. Care a urcat prima dată pe scenă la vârsta de 16 ani.

Primul său album, ”Bună seara, iubito” (1988) s-a vândut în 1,5 milioane de copii

Cariera Loredanei se întinde pe mai bine de 35 ani, cu sute de mii de difuzări la radio, mii de concerte, sute de ore de emisiuni tv, filme, albume vândute și nepieritoare hituri din muzica românească. ”Bună seara, iubito” (1988) a rămas cea mai cunoscută melodie a sa. Însă  drumul artistei a început mult mai devreme, la Onești. A început să cânte de la 3 ani.

Bobiță și Celentano au avut încasări împreună de 1 milion de euro, și nu din Las Fierbinți. De unde au venit banii?

 

Ultimele Articole