x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(6) "social"

Șefa DSP, despre dansatoarea Emy: A luat concursul pentru postul de inspector, dar nu s-a prezentat

Emy, dansatoarea din videoclipurile mai multor maneliști, a dat concurs pe post la DSP, l-a câștigat, dar nu s-a prezentat pentru a semna contract de muncă, spune șefa DSP București, Oana Nicolescu.

Autor: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 21.11.2020, 8:03

Șefa DSP susține că s-au prezentat mai mulți candidați pentru acest post.

Maria Emylia Florescu a candidat pentru un post de inspector debutant. Ea nu este însă angajata instituției, spune Nicolescu.

 

Comunicare bizară a statului Georgia: a retras victoria lui Biden, apoi a făcut anunțul din nou

 

Nici nu a fost. Concurs a dat, dar nu este angajata noastră. A luat concursul, dar nu s-a prezentat și nu a semnat cu DSP București niciun contract. Nu a lucrat nicio zi și nu este angajata DSP București.  Doamna a accesat un post de inspector debutant și s-a calificat. În momentul în care au ajuns dosarele au fost în număr apreciabil, am înțeles că au fost 11 candidați, nu vorbim de unul, doi, trei, totuși, și, cu siguranță, CV-ul și toate dcumentele depuse la dosar erau corespunzătoare”, a spus ea.

Un comunicat anterior al DSP București preciza că:

Postul de inspector de specialitate debutant publicat în vederea ocupării fără concurs, pentru care a candidat și Dna. Florescu Maria Emylia, este un post vacant ce face parte din schema de personal a Serviciului Administrativ și Mentenanță, respectiv un post de debutant în profesie pentru care nu este necesară experiență în specialitatea și ale cărui condiții specifice de ocupare le îndeplinește orice absolvent de studii superioare, din specialitățile enumerate în anunț. Activitatea desfășurată de angajații din Serviciului Administrativ și Mentenanță nu are legătură cu activitatea medicală sau de specialitate a Direcției de Sănătate Publică”.