AcasăMoney&PeopleSurprinzător, Selly renunță la emisiunea sa de la Prima TV. ”Regele YouTube-ului...

Surprinzător, Selly renunță la emisiunea sa de la Prima TV. ”Regele YouTube-ului românesc” se întoarce în online

Nemulțumit de interesul arătat de telespectatori față de emisiunea sa, după trei luni de apărut pe sticlă, Selly renunță la show-ul său de la Prima TV. Vloggerul se întoarce în mediul online, locul unde și-a construit popularitatea.

După 13 ediții, ”Selly show” nu va mai fi difuzat de Prima TV. Cea mai vizionată ediție a fost prima, cea de Crăciun, la care s-au uitat circ 260.000 români. Pe numele său Andrei Șelaru, vloggerul cunoscut drept Selly susține că nu se mai regăsera în fornmatul emisiunii deși, în urmă cu trei luni declara că show-ul ”este un vis devenit realitate”.

La mulți ani Artan’! Legenda rock-ului românesc, Adrian Pleșca a împlinit 60 de ani

 „Partenerii de la Prima TV au fost extraordinari, am învățat mult de acolo, dar am realizat că sunt cel mai bine în elementul meu pe vlog. Când sunt în platou, la costum, cu toate rigorile din televiziunea, cred că nu mai am aceleași performanțe și cred că asta s-a văzut și în cifre“, a declarat vloggerul Selly pentru paginademedia.ro

Selly: ”Am tras linie și am realizat că este mai bine pe online”

”Lăsând la o parte zona de venituri, de profit, de cifre, am tras linie și am realizat că este mai bine pe online. Acolo sunt în elementul meu, făcând vlogging și cred că va fi și în următorii ani. Poate dacă aveam 30 de ani altfel ar fi fost rezultatul cu acest proiect, dar acum, chiar dacă a fost unul dintre visurile mele, mi-am dat seama că nu mă regăsesc.Să faci un show TV nu se compară cu ceea ce faci pentru un vlog”, a spus Andrei Șelaru, unul dintre cei mai importanți vloggeri din online-ul autohton.

Cândva cântăreață, astăzi Denisa de la Bambi este proprietarea unui brand de parfumuri și are 26 magazine ”Visul meu a devenit realitate

Ultimele Articole