Și un primar UDMR s-a supărat pe guvernul din care face parte UDMR

Primarul UDMR din Satu Mare, Kereskényi Gábor, se arată nemulțumit că orașele care trebuie să înființeze centrele de vaccinare nu primesc bani de la guvern. El susține astfel punctul de vedere exprimat inițial de Emil Boc, primarul liberal al Clujului, care a inițiat o dispută publică cu Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății.

 

S-au descoperit erori ”ciudate” la mai multe direcții ale ASF! Noua conducere a luat măsuri

 

”Sunt nemulțumit de ordonanța care prevede că administrațiile locale trebuie să înființeze și să doteze centrele de vaccinare anti-Covid-19, fără ca documentul să prevadă și sursa de bani. Campania de vaccinare ar trebui să fie o prioritate absolută pentru Ministerul Sănătății și nu să paseze această responsabilitate către primării”, a scris primarul din Satu Mare pe Facebook.

 

NU s-a dat niciun ban! Revoltă pe scena politică. Cine susține centrele de vaccinare

 

 

Vlad Voiculescu a respins criticile pe această temă, spunând că „m-am uitat peste cifre, la bugetul solicitat de Cluj când încă premier mai era domnul Orban. Atunci doamna vicepremier, Raluca Turcan, a invocat pentru Cluj suma de 104.000 de lei. Atât s-a solicitat pentru Cluj. Mă îndoiesc că 104.000 de lei e o sumă de care să se poticnească un oraș de calibrul Clujului”.

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri