„Simfonia Apei” revine din acest weekend

„Simfonia Apei” revine. Fântânile Urbane din centrul Bucureștiului sunt pregătite să găzduiască din nou, începând cu data de 17 mai 2024, spectacolele de apă, muzică și lumini „Simfonia Apei”. Show-urile multimedia impresionante, ajunse la cea de-a V-a ediție, reprezintă o oportunitate deosebită pentru bucureșteni și turiști deopotrivă de a se bucura de divertisment de excepție în centrul Capitalei.

Programul „Simfoniei Apei”

În cadrul spectacolelor „Simfonia Apei”, vizitatorii vor fi întâmpinați cu tematici care celebrează valorile autentice și contribuțiile remarcabile ale oamenilor de știință, cultură și sport, care au adus recunoașterea internațională a țării noastre.

Programul spectacolelor de anul acesta va fi următorul:
  • în lunile mai și august, spectacolele vor începe la 21:00;
  • în lunile iunie și iulie, ora de începere a spectacolelor va fi 21:30;
  • în luna septembrie, spectacolele vor începe la 20:00.

Durata fiecărui show este de aproximativ 45 de minute, iar accesul este gratuit pentru toți cei dornici să se bucure de această experiență devenită deja tradiție. Fântânile urbane din Piața Unirii, modernizate și redeschise în 2018 și cu sprijinul Primăriei Municipiului București, printr-un proces meticulos de reabilitare coordonat de către Apa Nova, s-au transformat într-un simbol emblematic al Capitalei și într-una dintre principalele atracții ale orașului. Spectacolele de apă, acompaniate de muzică și jocuri de lumină au captivat sute de mii de turiști și locuitori ai Bucureștiului, adunați în inima orașului pentru momente de odihnă și recreere.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed