Singurul artist român rămas în distribuția”Wednesday”, sezonul 2. Succesul global Netflix nu va mai fi turnat în România

Singurul artist român ce a rămas în distribuția celui de-al al doilea sezon ”Wednesday” este Victor Dorobanțu. De fapt faimoasa sa mână, ”The Thing” din celebra familie Addams.

Magicianul român a cărui mână a devenit faimoasă la nivel mondial, Wednesday fiind unul dintre cele mai mari succese de televiziune produse și difuzate de Netflix, a fost investit de producătorii filmului, cu calitatea de promotor al campaniilor publicitare ce anuntă al doilea sezon.

 În noile spoturi publictare, Dorobanțu (27 ani) este cel ce promovează începerea filmărilor filmului regizat de faimosul Tim Burton, și care nu vor mai avea loc în România. TRAILER OFICIAL Wednesday sezonul 2.

Singurul artist român rămas în ”Wednesday”! Producția de televiziune ce a bătut recordul de popularitate Netflix la seriale în limba engleză  și care a adus beneficii enorme României arătând cât de spectaculoasă este țara noastră prin filmele americane, și-a mutat platoul de filmare în Irlanda.

Primul sezon Wednesday (care continuă aventurile popularei famii ”de groază” Addams) și în care joacă Catherine Zeta-Jones, Christina Ricci și Luis Guzman, a fost filmat în București (Grădina Botanică, Casa Monteoru, și Universitatea Politehnică) pe platoul de la  Buftea, Sinaia (Gara Regală), Catelul Bran, Bușteni și la un conac din Bălteni. În serial au mai jucat actorul George Burcea (Lurch), Cezar Grumăzescu (antrenorul Vlad) și Andrei Duban (Tyler) dar și mulți figuranți.

Se vehiculează că mutarea filmărilor din România în altă țară europeană are legătură cu prețurile umflate în tradiția românească, situație de care s-ar fi plâns chiar finanțatorii.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed