AcasăMoney&PeopleSolista Miss Lu și-a scos în Herăstrău și câinele, și pisica

Solista Miss Lu și-a scos în Herăstrău și câinele, și pisica

Cântăreața a oferit un spectacol impresionant zilele trecute, în Parcul Herăstrău, unde a ieșit cu animalele sale de companie, un câine și o…pisică!

Pe jumătate asiatică, jumătate româncă, artista absolventă a Școlii de Arte, secțiunea ”dans acrobatic în aer” (a celebrei Școli de Circ Aupa din Spania) a reușit o dresură de aplaudat, să-și împrietenească prietenii de apartament, doi dușmani clasici din natură. Cu mâța-n lesă, la fel și lătrătorul, rasa chow chow, e drept, un câine cu ”temperament de pisică”, cele două patrupede și-au încurcat curelele de multe ori sub ochii stăpânei lor și s-au hârjonit în Parcul Herăstrău, spre deliciul oamenilor ce au ieșit a iarbă verde.

Miss Lu cu câinele și pisica laolaltă, în Parcul Herăstrău

Top 10 ”moșieri” din showbiz! Nu vă vine să credeți de proprietăți colosale au vedetele noastre

Spectacolul ad-hoc, completat de faptul că solista și-a asortat părul, de culoare mov, cu limba câinelui său, a fost intens pozat spre satisfacția solistei, zicea ea, singura din Europa cu o imagine inspirată din benzile desenate japoneze.

Nu există eveniment monden unde Alyanna Miss Lu, solista ce parcă e ruptă din filmele cu personaje manga, să nu capteze atenția, mai ales datorită modului său curajos și nonconformist de a se îmbrăca ce o face de neuitat. Cu acestă dresură minune dintre două animale ce, de regulă se confruntă ca-n vestul sălbatic, și-a asigurat ca fiecare ieșire în public să se transforme tot într-un inedit spectacol.

Prima Doamnă a Americii a câștigat milioane de dolari la tribunal. Melania Trump reacționează la oricine care vorbește despre trecutul său

Ultimele Articole