Top 10 ”moșieri” din showbiz! Nu vă vine să credeți de proprietăți colosale au vedetele noastre

 Printre cei cărora pandemia le-a dat un respiro, și care chiar nu sunt îngrijorați, se numără adevărați ”moșieri” din muzică precum Dinu Iancu Sălăjan, folkistul Adrian Sărmășan, Furdui Iancu, Andreea Bănică, dar și vedete de televiziune ca Andreea Esca, Florin Călinescu ori Dan Negru.

Dinu Iancu Sălăjanu 22.000 mp teren intravilan și trei case

După o lungă carieră artistică, cel mai cunoscut solist de muzică populară din Sălaj, a ajuns în politică. Se spune că politica e o afacere profitabilă însă  avuția lui Dinu Iancu Sălăjanu a fost dobândită cu mult înainte să câștige chiar funcția de președintele al Consiliului județean Sălaj, la recentele alegeri. Conform declarației sale de avere, artistul are 22.548 mp teren intravilan în Hurez, Cizer și Zalău, locuri cumpărate împreună cu soția sa între 1996 -2003 și, tot la comun dețin nu mai puțin de patru case, trei în Zalău (cea mai mare 430mp) și una în Hurez.Și la  capitolul ”finanțe” stă foarte bine având în vedere că și-a permis să împrumute, în nume personal, o persoană cu 50.000 de euro

Dan Negru, 4 blocuri. Muncește la un viitor complex de agrement

Dan Negru este un adevărat latifundiar, cu investiții în domeniul terenurilor și imobiliar, în zone centrale ale Bucureștiului. Fostul ”rege al audiențelor” deține patru blocuri, ultimul încă în construcție, și intenționează să dezvolte un cartier de căsuțe de vacanță  la 100 de kilometri de Timișoara, pe malul Lacului Surduc.

Tavi Colen crește porumbei pe un teren de cca 3 milioane euro

După 10 ani de cântat în Talisman, prima trupa pop-rock care a dat lovitura pe plan financiar în bizz-ul românesc, Tavi Colen a băgat toți banii într-un teren care acum valorează acum câteva milioane și pe care ….crește porumbei și alte înaripate. Pe spațiul invidiat de mulţi inreprinzători imobiliari (”Dealul Mitropoliei” trece prin curtea sa), solistul vrea să construiască un hotel.

 

Andreea Banică, soț de milioane! A vândut 100 de apartamente și construiește un hotel

Soțul Andreei Bănică, fostul său impresar, Lucian Mitrea a ridicat trei blocuri (cinci nivele) din cele șase propuse (Cernica/ Comuna Pantelimon) și a deschis un șantier la Eforie, unde mai construiește un hotel. Până în prezent a finalizat și vândut peste 100 de apartamente cu două și trei camera, o afacere de peste 4 milioane euro.

Esca și Eram – pensiuni, case în București, Cluj și lângă Paris

,Andreea Esca are la țară, Porumbacu de Sus, Sibiu, o întreagă moșie agroturistică, un lot de case tradiționale, ”reactualizate” din punct de vedere al confortului sanitar și introduce în doameniul turistic. Pe lângă afaceri comerciale, Andreea și soțul său, Alexandre Eram mai au o clădire centrală în Cluj-Napoca, pe care au de gând să o transforme în hotel, două case în București, o casă pe malul lacului, la Snagov și un apartament în Franța, lângă Paris, la Neully sur Siene.

Nicolae Furdui Iancu, ”în izolare” pe domeniul său de… 20 hectare

”Noi suntem români/Noi suntem aici în veci stăpâni” Și când spune ”aici”, fiul Apusenilor, Nicolae Furdui Iancu se referă la moșia sa moștenită de la bunici de circa 20 hectare, de lângă satul de munte Poiana Sohodol, județul Alba. Artistului, care trăiește ”izolarea” din luna martie a.c., îi este atât de mare proprietatea pentru a o bate la pas. Artistul a scris într-o declarație de avere mai veche că deține și două zone forestiere, și o casă în Alba de 1000mp. Admirabil e că solistul nu vrea să vândă cât e în viață moștenirea sa de familie.

Adrian Sărmășan, coproprietar pe un hotel medieval și un castel în Țara Moților

Judecând după cetatea sa, rockerul Adrian Sărmășan poate fi supranumit ”Regele cu chitara”! Caz unic în lumea muzicală românească,  folkistul are propriul castel, unul impresionant, acasa, la Turda, dar și o cetate fortificată pe Valea Arieșului. Situat în centrul medieval al localității de unde este originar, castelul cuprinde  camere și apartamente moderne construite între 2000-2004 pe un teren de aproape 2000 de metri pătrați și a fost scos la vânzare (cere câteva milioane de euro) .Nici ”cetatea” din Apuseni nu e chiar mica,  proprietatea se întinde pe 1,8 hectare, și este o construcție unică, împrejmuită de mii de tone de piatră, sub formă de ziduri înalte.

Andreea Raicu scosă din pepeni de proprii admiratori. Au acuzat-o că și-ar fi îmbolăvit părintele! ”Mama a luat COVID 19 din altă parte”

 

Dan Bittman a construit vile dar tot din baltă scoate bani

Un million de euro cere Dan Bittman pe complexul său, dedicat sporturilor nautice pe care l-a construit de la 0 pe malul Bălții Sulimanu, care a înghiţit peste 5000.000 euro.  Banii s-au transformat într-un teren de tenis, unul de fotbal cu instalaţie nocturnă și mai multe căsuţe de vacanţă (câteva bungalow-uri din lemn și apartamente de lux, cu aer condiţionat şi wireless). De asemenea, a construit un ponton imens, un loc de joacă pentru copii și spaţiu comercial. Bittman a mai vândut trei vile în Popești Leordeni , a lăsat mamei copiilor săi o vilă imensă în Pipera și mai deține un apartament în Satul Francez.

Florin Călinescu, 4 case și o proprietate în Herăstru

Florin Călinescu, declarație de avere: 3 apartamente, o vilă la Poana Brașov și 62.000 euro în conturi. Pare o avere modestă pentru jurul de la ”Românii au Talent” care, în trecut raporta și 300.000 euro profit pe an. Este patron de restaurante, are firmă de producție cinematografică, a avut afaceri în domeniul opticii cu contracte bănoase, fapt ce l-a transformat în trecut într-unul dintre cei mai bogați oameni de televiziune. În declarația de avere nu specifică și ultima sa investiție, restaurantul din Herăstrău ”La Teatru. La Călinescu”, în care a băgat sute de mii de euro dar pe care e nevoit să-l țină închis.

Mișu Cernea, șef peste Arenele Romane

Legendarul muzician de la Mondial, apoi Sfinx, a reușit să ia în custodie istoricele Arene Romane. Asta pe lângă alte proprietăți în Cotroceni, cea mai scumpă zonă a Bucureștiului. Înainte de ’89, Sfinx a fost una din puținele trupe rock ce aveau contracte în străinătate

Nici următorii soliști n-o duc chiar rău!

Ovidiu Komorniyk e coproprietar la un popular hotel din Vama Veche dar are inițialele sale la frontispiciu* Ionuț Dolănescu are și a moștenit proprietăți în Orlando, Statele Unite (2 case), de asemenea, o casă istorică și ceva terenuri moștenite de la tatăl său, regretatul Ion Dolănescu* Cornel Ilie (VUNK), a moștenit un adevărat palat la Snagov, pe care încearcă să-l vândă pentru 720.000 euro (inițial a cerut 900.000 euro)* Anca Serea și Adi Sînă, care au vândut o casă pe  jumătate de million de euro pentru a cumpăra una mai mare și mai scumpă!

George Piștereanu a ieșit din distribuția popularului serial ”Vlad”. Tibor, personajul pe care actorul l-a întruchipat, a murit.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed