x


  • EUR
    4.8734
    USD
    4.1566
string(14) "moneyamppeople"

George Piștereanu a ieșit din distribuția popularului serial ”Vlad”. Tibor, personajul pe care actorul l-a întruchipat, a murit.

Bodyguardul Tibor a fost unul dintre cele mai îndrăgite personaje din VLAD (care a ajuns la Sezonul 3), încă de la primele episoade ale filmului.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 13.10.2020, 17:41

Tensiunea a atins cote maxime în cel mai recent episod din ”Vlad” o luptă pe viață și pe moarte, între personajele cheie ale serialului. În cele din urmă Tibor, unul dintre cei mai apropiați oameni ai lui Vlad a murit.

Din fericire, fanii actorului George Piștereanu  (31 ani), îl pot vedea în continuare pe micul ecran, tot la Pro TV,  pentru că acesta este concurent la ”Ferma”.”Povestea lui Tibor este apreciată pentru că Tibor are coloană vertebrală. Și cred că oamenii apreciază aceste valori precum onoarea, caracterul, prietenia, asumarea. Cred că este în gena noastră să apreciem valorile de căpătâi ale societății. Personalitatea lui Tibor s-a conturat la finalul primului sezon și oamenii au mers cu el. Noi avem în industrie această expresie, spectatorul trebuie să meargă cu personajul. 

Dalida din Las Fierbinți, însărcinată! Actrița Ecaterina Ladin va aduce pe lume un băiețel

Să meargă însemnând că trebuie să îl aprecieze, să îl placă, să îi emoționeze. Iar dacă reușești să îți duci personajul acolo ca și actor e genial. De aceea mă bucur că oamenii au „mers’ cu Tibor. El moare luptând, povestea lui se încheie nobil. Mă bucur că prin acest personaj am reușit să ajung la atât de mulți oameni și că spectatorii s-au atașat de acest personaj. Dacă voi mai avea ocazia să particip la un proiect de anvergura VLAD o voi face cu siguranță”, a declarat Piștereanu după acestă experiență.

Actorul a cunoscut afirmarea în urmă cu zece ani, când a obținut rolul principal în filmul ”Eu când vreau să fluier, fluer”, una din peliculele ce a obșinut multe premii în lumea cinematografiei.

Andreea Raicu scosă din pepeni de proprii admiratori. Au acuzat-o că și-ar fi îmbolăvit părintele! ”Mama a luat COVID 19 din altă parte”