AcasăMoney&PeoplePrima Doamnă a Americii a câștigat milioane de dolari la tribunal. Melania...

Prima Doamnă a Americii a câștigat milioane de dolari la tribunal. Melania Trump reacționează la oricine care vorbește despre trecutul său

Melania Trump (50 ani) ține cu dinții de trecutul său, dinainte să-l cunoască pe președintele Donald Trump, și l-a protejat cât se poate de bine.

Dovadă că a acționat în justiție pe oricine a îndrăznit să vorbească despre trecutul său și, de când s-a instalat la Casa Albă, a câștigat din acestă” îndeletnicire” circa 3 milioane dolari, conform unui documentar realizat  de jurnalistul Laurence Heim.

Soția lui  Donald Trump nu a făcut publică decât viața de după întâlnirea cu actualul președinte al Americii, în 1998. Înainte de acest eveniment, nu se știe mai nimic despre manechinul cu origini Slovene.Despre Melania Trump se știu puține lucruri.  La apariția celui mai mic zvon, nu ezită să atace în justiție pe cine l-a lansat, spune Laurence Heim, potrivit publicației ”Madame Figaro”. După ce a plecat din Slovenia, Melania nu s-a mai întors niciodată în țara natală. I-a adus și pe părinții ei în SUA.

Alex Velea a rupt contractele lui Mario Fresh și Lino Golden, ”fiul său adoptiv”. I-a dat afară din echipa sa artistică

Daily Mail a publicat un articol, care citează o publicatie din Slovenia, potrivit careia aceasta a lucrat pentru o agentie de modeling care presta si servicii de escortă. Melania a intentat un proces împotriva deținătorului publicației.Acuzatia nu a făcut referire în mod explicit la statutul acesteia ca Prima Doamnă a Statelor Unit. Aceasta făcea referire la faptul ca articolul i-a adus un prejudiciu de imagine produs prin afirmatii pe care le consideră  calomnioase și defaimatoare. Melania a subliniat ca acest prejudiciu de imagine i-ar fi afectat oportunitatea de a lansa un brand international de produse din mai multe categorii. Prima Doamna a cerut daune totale în valoare de 150 de milioane de dolari. Melania Trump a mai acționat în judecată o publicație din țara sa de origine și pe un cunoscut blogger american.

Lavinia Pârva a vorbit în premieră despre fiul său și al lui Bănică Jr. ”Îi place când tati cântă acasă”

Ultimele Articole