Lavinia Pârva a vorbit în premieră despre fiul său și al lui Bănică Jr. ”Îi place când tati cântă acasă”

0
73
Lavinia Pârva a vorbit în premieră despre fiul său și al lui Bănică Jr. ”Îi place când tati cântă acasă”

Singura afacere ce o solicită, un magazin online de articole vestimentare, o poate coordona de acasă, de lângă micuțul său.

”Alexandru este genul de copil bombă cu ceas. O am pe mama alături. În mare parte, de când s-a născut băiețelul meu, este alături de mine. Am timp să lucrez însă, în mare parte stau cu el. Nu vreau să pierd nimic. Multe lucruri le fac de acasă.  Sunt într-o perioadă foarte frumoasă. Sunt foarte fericită cu Alexandru. Este altceva. Doarme noaptea, da. Ziua mă solicită foarte mult, dar îmi face plăcere pentru că intru cumva în lumea lui și mă simt extraordinar de bine. Mă inspiră foarte mult Alexandru. Am făcut acest nou proiect pentru că, după cum bine știți, în timpul sarcinii eu am luat foarte multe kg. De ce mă temeam, da. A venit pandemia, nu am ieșit din casă, nu mi-am schimbat garderoba.’ a povestit Lavinia Pârva la ”Vorbește lumea” (Pro TV).

Fratele lui Mihai Trăistariu i-a incendiat apartamentul solistului. ”Mi-a dat foc la casă!”

Conform zicalei ”așa tată, așa fiu”, micuțul Alexandru iubește muzica, o carieră în domeniu nu ar fi deloc suprinzătoare având în vedere că, la un an și patru luni ascultă muzică mereu, chiar și cînd cântă tatăl său.

”Are o ureche muzicală foarte bună. E și normal pentru că a ascultat muzică de când era în burtică. Îi place să cânte cu tati la pian și îi place chitara. Este un copil foarte vesel. Este îndrăgostit (n.r. – Ștefan Bănică Jr de fiul lui). Pandemia asta cumva ne-a ajutat pentru că am stat foarte mult împreună alături de el. Între ei doi este o legătură foarte puternică”, a mai adăugat fosta component a duo-ului Spicy. La 53 de ani, Stefan Banica are 3 copii cu 3 femei diferite.

Top 10 ”moșieri” din showbiz! Nu vă vine să credeți de proprietăți colosale au vedetele noastre