Sorin Ovidiu Vântu este obligat să facă partaj cu fosta soție, la 20 ani de la divorț

0
59
Sorin Ovidiu Vântu este obligat să facă partaj cu fosta soție, la 20 ani de la divorț

Potrivit unor surse din mediul judiciar, citate de cancan.ro, Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a înregistrat o acțiune în instanță ce are ca obiect – partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial partaj de creditor -, iar în dreptul pârâților sunt trecute numele lui Sorin Ovidiu Vîntu și al fostei sale soții, Angelica Chioariu.

Procesul de partaj se anunță unul de lungă durată. Și asta pentru că, în 2001, când s-au separat, Angelica ar fi aratăt în cererea de divorț că milionarul deținea nu mai puțin de 136 de case și apartamente. De asemenea, afaceristul, la momentul intentării acțiunii de divorț, ar fi depus la Judecătoria Sectorului 1 o listă cu mai multe bunuri comune, printre care s-ar fi regăsit 25 de societăți comerciale, mai precizează sursa menţionată mai sus.

Alin Oprea, declarații incredibile de ziua iubitei sale, chiar înainte să divorțeze. ”Mi-ai salvat viața când alții m-au îmbolnăvit”

Fostul patron al Realitatea TV este obligat de autorități să dispute la partaj bunurile comune în baza unui act. La momentul intentării divorțului, la Judecătoria Sectorului 1 s-ar fi depus și o listă cu bunurile commune, în special imobiliare. Pe lângă case vile și apartamente, la vremea respective, cei doi dețineau 25 de societăți comerciale.

Considerat unul dintre cei mai controversați milionari ai României, SOV a fost eliberat pe condiționat din închisoare în luna martie, printr-o decizie a Tribunalului București. El fusese condamnat la 11 ani de închisoare, pedeapsă rezultată ca urmare a contopirii condamnărilor primite în mai multe dosare, pe care executat-o parțial. Ultima condamnare, de 10 ani închisoare, a fost primită de Vântu în aprilie 2018, într-un dosar privind delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom SA.

Vă mai amintiţi de Candy? Așa arată acum ”acadelele” din clasamentele muzicale ale anilor 2000