Șoșoacă, scoasă de pe post, de la Kanal D. Răspunsurile la ”întrebările” lui Denise Rifai, anulate

0

Kanal D nu a mai difuzat interviul cu Diana Șoșoacă realizat de Denise Rifai și care ar fi trebuit difuzat aseară, ora 22.30, pe postul sus amintit. Ultima ediție a show-ului ”40 de întrebări cu Denise Rifai” a fost înlocuită cu o emisiune în reluare.

”40 de întrebări cu Denise Rifai, anulată de sistem, dupîă ce azi am fost în Vama Siret și am arătat adevărul pe care televiziunile îl asasinează. România în pericol de a intra în război împotriva unei puteri nucleare”, este reacția Dianei Șoșoacă publicată pe Facebook. Sebnatoarea AUR  stârnește valuri de indignare după ce a pus sub semnul întrebării atacul Rusiei asupra Ucrainei. În ultimele zile, prezența efervescentei politician în emisiunea amintită a fost promovată prin multe promo-uri înainte ca postul Kanal D să ia decizia de a scoate de pe post interviul.

”Leul” Dan Șucu investește 10 milioane de euro în două baze sportive părăsite, în București!

Șoșoacă, scoasă de pe post, de la Kanal D. Răspunsurile la ”întrebările” lui Denise Rifai, anulate

Șoșoacă, scoasă de pe post, de la Kanal D. Răspunsurile la ”întrebările” lui Denise Rifai, ”anulate”

 “Ce rol jucați în groapa cu hiene din Parlamentul României?”, “Ar mai exista Diana Șosoacă fără Facebook?”, “Căutați sprijin rusesc?”, “V-ați vaccinat pe furiș?”, “V-a fost vreodată rușine de ce ați facut?”, au fost câteva din întrebările adresate de Denise Rifai senatoarei Șoșoacă. Întrebări ale căror răspunsuri nu le-au mai aflat telespectatorii.

Chef Joseph Hadad a băgat 300.000 de euro într-un nou restaurant