Star internațional al muzicii, ajuns în spital, în România! Americanul Brad Vee Johnson de la Boney M a fost internat de urgență la București!

Originar din New York, artistul (59 ani) este căsătorit și a devenit tătic în România, țară unde s-a stabilit în urmă cu 15 ani, după aproape 20 de ani de concertat în toată lumea.

Luna trecută, Brad Vee Johnson a suferit un infact la Budapesta, unde se afla pentru a înregistra o emisiune de televiziune și uner desfășoară un nou proiect muzical.Se pare că, de acestă dat, solistul nu va scăpa de operație, doctorii urmând să-i implanteze stenturi.

Loredana Groza cu sânii pe afară! Solista aruncă în aer internetul pozând în cea mai transparentă rochie

”Inima mea nu este chiar atât de puternică în aparență. E timpul său fac schimbări grave în viața mea”, ne-a spus Brad Vee Johnson pe când se afla internat la Budapesta, cel care alături de Madelaine Davis, solista Boney M din anii ’80 (care a înlocuit-o pe Liz Mitchel) duce mai departe spiritual formației care a lansat zeci de succese, amintim: ”Daddy Cool”, ”Rivers of Babylon”, ”Ma Baker” ori ”Rasputin”.

Brad Vee Johnson s-a stabilit inițial la București, apoi s-a mutat la Cluj Napoca unde a avut și un club, apioi s-a reîntors în Capitală. Născut într-o familie de muzicieni (solistul cântă la pian de la 11 ani), Brad s-a mutat în Suedia în 1987 unde s-a căsătorit prima data și unde a cunoscut consacrarea muzicală.În România  ajuns prima oară la Cluj, cu un concert, și, de atunci, a început naveta.  ”Eu am rămas în România pentru ca am un copil aici, nu pentru ca n-am avut alta șansă. l-am cunoscut pe fiul meu, in 2005, când am venit aici să cânt cu Sheila. Un copil pe care nu știam că îl am”, spunea Vee Johnson într-un interviu.

Uimitor, cum arătau actorii din Las Fierbinți în adolescență! Poze de colecție

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed