Ștefan Bănică Jr. face investiții imobiliare în pandemie! Și-a luat un apartament în cea mai scumpă zonă a Bucureștiului

Ștefan Bănică Jr. face investiții imobiliare în pandemie! Dacă marea majoritate a actorilor și soliștilor suferă din cauza restricțiilor care, de 14 luni le-a blocat activitatea profesională, se pare că popularului actor îi merge foarte bine.

Activitatea de jurat la X-Factor l-a ținut ”în priză”  din punct de vedere al imaginii și, până când va reveni pe micile ecrane ”Next Star”, Bănică Jr. s-a apucat de investiții strategice în zona imobiliară. Artistul are trei copii și, la 53 de ani, a început să se gândească la ce le va lăsa. Așa că a cumpărat un apartament într-un nou complex imobiliar din zona de nord a Bucureștiului, într-un bloc unde prețul apartamentelor pleacă de la 200.000 euro.

Topul celor mai scumpe divorțuri din lume! Vezi ce femei au obținut astfel miliarde

Ștefan Bănică Jr. face investiții imobiliare în pandemie! Chiar dacă nu a avut încasări din activitatea sa artistică (firma sa, în care este asociat cu Sanda Vlad Liteanu, mama sa, este vorba de Mabel Concert, a avut o creștere uriașă între 2006-2013, de aproape 2 milioane euro), se pare că popularul actor și solist a scos ”de la saltea”. În urmă cu ceva ani, personal Bănică Jr s-a implicat în construcția unui bloc la ”2 pași” de noul său apartamet, în Cartierul Aviației. Bloc ale cărui apartamente au fost vândute în totalitate și pentru care a luat un credit enorm în 2008, de 1,7 milioane euro. Se pare că artistul a acoperit datoria după ce a depus două cereri de eșalonare dar și după un scandal cu partenerii săi, frații Bogdan și Sabin Ivanov, cei care au ridicat imobilul.

Ștefan Bănică Jr. face investiții imobiliare în pandemie! În trecut, artistul a ridicat și un bloc de locuințe

Constructorii, Bogdan și Sabin Ivanov l-au acuzat pe Bănică jr. că solistul nu a semnat certificatul de intabulare, tocmai pentru a nu vinde cele 10 apartamente, evaluate fiecare la 400.000 €. De cealaltă parte, cântăreţul susţinea că a fost ţepuit de cei doi fraţi şi că el plăteşte ratele bancare şi, pentru că lucrarea nu a fost terminată la timp, a fost nevoit să plătească din buzunar, utilităţile și dobânda pe eșalonare.

Ștefan Bănică Jr. deține o frumoasă vilă situată în apropierea Parcului Circului din București.

Care este, de fapt, limita de alcoolemie de la granița dintre contravenție și caz penal

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed