Topul celor mai scumpe divorțuri din lume! Vezi ce femei au obținut astfel miliarde

Topul celor mai scumpe divorțuri din lume se pare că se va schimba după anunțul despărțirii dintre Bill și Melinda Gates. Toată lumea e curioasă cum vor fi împărțiți cei 176 miliarde de dolari. Se așteaptă ca partajul lor să fie unul dintre cele mai ”valoroase” din lume.

MacKenzie Tuttle a primit de la Jeff Bezzos (Amazon) 35 miliarde dolari

Până la finalizarea divorțului fostului fondator Microsoft,  cel mai scump divorț din lume rămâne cel dintre Jeff Bezzos, fondatorul și CEO-ul Amazon și romanciera MacKenzie Tuttle (FOTO). Divorțul lor s-a pronunțat în 2019, fosta doamnă Bezos lăudându-se cu o ”negociere” de 35 miliarde dolari, după ce  acesta a semnat actele pentru renunțare la acțiunile Amazon. Ceea ce a transformat-o în cea de-a treia cea mai bogată femeie din lume.

Jocelyn, fosta soție a miliardarului Alec Wilderstein  a primit 2,5 miliarde dolari

Pe locul secund se situează divorțul dintre Jocelyn și miliardarul Alec Wildenstein. În urma divorțului, ce s-a produs în 1999, după o căsnicie ce a durat 21 de ani, Jocelyn s-a ales cu 2,5 miliarde dolari (la valoarea actuală circa 5 miliarde dolari) și o rentă anuală de… 100 milioane dolari.

Milionar la 22 de ani, Sebastian Dobrincu și-a luat cel mai nou model de Lamborghini! 350.000 euro e prețul de pornire al bolidului/ Exclusiv

Topul celor mai scumpe divorțuri din lume! Anna Torv a primit de la Rupert Murdoch 1,7 miliarde dolari

Tot pe ”podium”, pe locul trei se află divorțul dintre Rupert Murdoch și Anna Torv, pronunțat tot în 1999. Mogulul media a trebuit să-i dea 1,7 miliarde dolari pentru pronunțarea divorțului.

Boss-ul Formula 1, Bernie Ecclestone i-a dat fostei soții și fetelor sale 1,2  miliarde dolari

Pe locul patru, divorțul dintre miliardarul Bernie Ecclestone (boss-ul Formula 1) și Slavica Radic, procesiune judecătorească ce a avut loc în anul de grație 1999. Slavica Radic a cerut 1,2 miliarde pentru a-și crește fetele însă judecătorul a hotărât custodie comună. Prin urmare, ficele au moștenit averea revendicată de mama lor la divorț.

Elaine Wynn l-a lăsat pe Steve Wynn fără un miliard de dolari

Divorţul dintre Steve şi Elaine Wynn ( 2010), i-a adus lui fostei doamne Wynn un miliard de dolari. Cei doi bogătaşi au fost căsătoriţi între 1963 şi 1986 şi apoi între 1991 şi 2010, ultima ”rupere” fiind definitivă. Mai mult ca sigur poronunțarea divorțului dintre Bill și Melinda Gates va schimba topul celor mai scumpe divorțuri din lume!

Maia Morgenstern, portret rar de familie! Prima oară alături de fostul soț și copiii săi, fiecare din relații diferite /FOTO

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed