AcasăMoney&PeopleMaia Morgenstern, portret rar de familie! Prima oară alături de fostul soț...

Maia Morgenstern, portret rar de familie! Prima oară alături de fostul soț și copiii săi, fiecare din relații diferite /FOTO

Maia Morgenstern, portret rar de familie! Actrița și-a uimit admiratorii pozând alături de întreaga sa familie, cu care a petrecut această mica vacanță de 1 Mai.

Dincolo de a efortul de a fi magistrală pe scenă, actrița și directoarea Teatrului Evreiesc de Stat, Maia (59 ani) a crescut și trei copii. Cu toate că au divorțat de mulți ani, Maia a petrecut alături de fostul său soț, Claudiu Istodur (61 ani), cu băiatul lor, actorul Tudor Aaron Istodur (37 ani), dar și cu fiicele actriței, Eva Lea Cabiria Morgenstern (din relația cu actorul András István Demeter) și Ana Isadora (din mariajul cu medicul Dumitru Băltățeanu). Trei copii din relații diferite dar care au fost alături de mama lor în aceste zile  de sărbătoare.

Maia Morgenstern, portret rar de familie! A petrecut alături de fostul soț și copiii săi, fiecare din altă relație

Dani Oțil a aflat sexul copilului său! ”Anul acesta vom fi patru”

Nu de puține ori Maia a jucat alături de Tudor Istodor, băiatul său cel mare iar Eva Lea Cabiria Morgenstern (21 ani) este ultima din familie care a absolvit actoria (FOTO), la Cluj-Napoca. Cealaltă fetiță a sa, Ana s-a apropiat mai degrabă de psihologie decât de actorie.

Maia Morgenstern, portret rar de familie! Claudiu Istodor, tatăl lui Tudor Istodor a fost primul soț al Maiei. Cei doi s-au căsătorit și au devenit părinți chiar în timp ce erau studenți la actorie. A fost împreună 16 ani. Una dintre cele mai emoționante momenter a fost piesa ”Profesiuna doamnei Warren”, unde Maia Morgernstern a fost împreună pe scena Teatrului Mic cu fostul său soț, dar și băiatul lor, actorul Tudor Istodor. ”Ne leagă multă dragoste, respect, admirație, ne e foarte bine împreună și pe platourile de filmare, și în viața personală”, a declarat Maia despre împăcarea cu actorul Claudiu Istodor, cu care a format un cuplu în viața de zi cu zi, dar și în serialul ”Sacrificiul”. Tudor, Lea, Ana i-au fost în weekend alături mamei lor, Maia Morgenstern, într-un portret rar de familie.

Celebrele tricouri gri ale lui Zuckerberg nu sunt deloc ieftine. Par banale însă costă o avere

 

Ultimele Articole