Ștefan Bănică Jr. vrea un cadou consistent în 2023! Minim 60.000 de euro din concertele aniversare. Împlinește 20 de ani de când este ”regele Sălii Palatului”

Ștefan Bănică jr., vrea un cadou consistent în anul în care sărbătorește 20 de sezoane de rock’ n’ roll dâmbovițean la Sala Palatului.

Minim 60.000 de euro din 3 concerte aniversare și-a propus pentru început solistul iar sesiunea show-urilor sale de Crăciun nu este declarată închisă.

Artistul care, din 2002, este solistul campion absolut al biletelor vândute la spectacole în luna decembrie de la Sala Palatului, dar și la încasări, Bănică Jr (55 ani) a făcut câteva milioane bune de euro în ultimii 20 de ani, numai din tradiția spectacolelor sale de Crăciun, record fără egal în peisajul muzical autohton.

Din 2002, Ștefan Bănică Jr a câștigat câteva milioane de euro din spectacole la Sala Palatului

Ștefan Bănică Jr. vrea un cadou consistent în 2023! Nu mai puțin de 79 de concerte a susținut  în toată acestă perioadă, și peste 350.000 de spectatori au plătit bilete. În 2008 a stabilit un record la principala sală de evenimente a Capitalei, 7 concerte consecutive. Fără rival la număr de spectacole susținute la Sala Palatului, Ștefan Bănică Jr. este hotărât să intre în atmosfera sărbătorilor de iarnă în parametrii renumelui său, de artistul rege neîncoronat al spectacolelor  la sala sus amintită.

150 lei cel mai ieftin bilet

8,9 și 10 decembrie sunt primele date ale spectactacolelor dedicate Crăciunului ale lui Ștefan Bănică Jr., numărul acestora urmând să fie suplimentat în funcție de cererea de bilete. 150 lei costă cel mai ieftin bilet la spectacolele intrate fără prea multe motive muzicale notabile în tradiția românilor.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed