Stupoare în studioul Antenei 3. Dîncu, replică pentru Ciuvică: Sunteți de 17 ani în sufrageria lui Felix

Potrivit G4Media.ro, Ciuvică l-a întrebat pe Dîncu de ce se supără pe el când îl întreabă despre prezența sa în sufragerie, aluzie la celebra sufragerie a fostului ministru de interne, Gabriel Oprea, unde s-ar fi întâlnit mai mulți șefi ai unor instituții de forță în seara prezidențialelor din 2009. Liderul PSD i-a replicat tăios: dvs sunteți de 17 ani în sufrageria lui Felix, aluzie la Dan Voiculescu, cu verdict de colaborator al Securității având numele conspirativ Felix.

 

Vești bune pentru România: O agenție europeană se instalează la noi. O să ne crească reputația

 

Redăm mai jos un fragment din dialogul Ciuvică – Dîncu de la Sinteza Zilei:

Mugur Ciuvică: Întrebarea mea pentru domnu Dîncu, de ce sunteți supărat pe mine când vă întreb despre sufragerie și nu vă supărați pe domnul Dan Andronic de lângă dvs, că domnul Andronic a dezvăluit întâmplarea din sufragerie.

Vasile Dîncu: Nu aș vrea să fiu obraznic, dacă tot m-ați invitat aici, dar eu am fost într-o seară, într-un loc să zicem nepotrivit în sufrageria unui prieten, iar aici dvs sunteți de 17 ani în sufrageria lui Felix.

Mugur Ciuvică: Eu nu sunt de 17 ani, ci de ceva mai puțin timp, și aici nu e sufrageria. Aici e un studio de televiziune, care nici măcar nu e a lui Felix. Asta o știți dvs de când îi analizați sondajele lui Băsescu. Puteați ceva mai mult.

 

Partidele parlamentare, chemate luni de președinte. Iată cine merge primul la Cotroceni

 

Dîncu: Dar asta ați spus-o atâta vreme, mai e o știre?

Badea: Nu e știre, dar n-am avut ocazia să văd un protagonist atât de aproape.

 

În ianuarie 2019, liberalul  Pavel Popescu a produs stupefacție în studioul Antenei 3, când a spus în direct ”Mai știu un partid înființat de un securist, Dan Voiculescu”. Mugur Ciuvică a încercat să dea o replică acidă, spunând că ”trebuie să fii mult prea bou ca să-l ataci pe Voiculescu pe tema asta, CNSAS a spus că Voiculescu nu a fost securist, i-au găsit două chestii de la serviciul lui că a dat informații la Securitate”.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed