Super-performanță! Gabriela Ruse, singura româncă care s-a calificat în semifinale, la Australian Open

Jucătoarea de tenis din România, Gabriela Ruse și partenera sa, Marta Kostiuk (Ucraina) s-au calificat, miercuri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de grand slam Australian Open.

Gabriela Ruse și colega sa din Ucraina au trecut în sferturi de echipa favorită 4, Storm Hunter/Elise Mertens (Australia/Belgia), scor 7-6 (6), 2-6, 6-4, în două ore şi jumătate.

Ruse şi Kostiuk vor înfrunta pentru un loc în finală perechea care este favoritiă principală: Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova (Cehia).

Ce a declarat Gabriela Ruse, după marea victorie

După ce s-a calificat în semifinalele de dublu de la Australian Open alături de Marta Kostiuk, Gabriela Ruse a mărturist că ea şi colega sa sunt “nebune” şi de aceea funcţionează atât de bine colaborarea lor.

„A fost un meci foarte greu, nu-mi vine să cred că suntem în semifinale. Sunt foarte fericită să fiu aici cu tine, Magda. Am luptat foarte mult în ultimele două săptămâni.

Cred că suntem amândouă nebune, e al doilea Grand Slam al nostru împreună, şi în Paris am jucat foarte bine şi am fost foarte aproape să ne calificăm în semifinale. Încercăm să ne bucurăm de soare aici şi o să vedem ce se întâmplă”, a afirmat Ruse.

Marta Kostiuk a declarat, la rândul său, că fiind jucătoare de simplu se numără printre cele care nu iau “proba de dublu foarte în serios”. “Pare ireal”, a spus ea despre faptul că împreună cu Ruse a ajuns în semifinale.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed