AcasăMoney&PeopleSupermodelul Alice Peneacă iubește din nou! Primele imagini cu alesul fostei soții...

Supermodelul Alice Peneacă iubește din nou! Primele imagini cu alesul fostei soții a lui Bobby Păunescu

Alice Peneacă, frumoasa româncă ce a apărut pe coperțile celor mai importate reviste de fashion din lume, iubește din nou și își asumă acestă relație. S-a cuplat cu un important anteprenor din domeniul IT.

La trei ani de la divorțul de Bobby Păunescu, moștenitorul unui vast imperiu financiar, clădit de tatăl său, George Constantin Păunescu, Alice Peneacă a hotărât să ni-l prezinte pe cel alături de care și-a refăcut viața, Dragoș Calimate.

Fără să se mai ascundă, cei doi au participat zilele trecute împreună într-o excursie ce face parte din proiectul ”What if things go”, un fel de „evadare” în natură organizată în locuri de vis din România, unde se strâng oameni cu pasiuni comune.

Supermodelul Alice Peneacă iubește din nou! Primele imagini cu alesul fostei soții a lui Bobby Păunescu

 Proiect organizat chiar de afaceristul comnstănțean care are master în Tehnologii și Management în Industria Petrolului și Gazelor Naturale. Bărbatul a pus bazele unui proiect numit W.I.T.G.W (What If Things Go Well), în cadrul căruia „sufletele creative își pot împărtăși ideile și pot crea conexiuni în spațiul digital, dar și fizic”.

Supermodelul Alice Peneacă (30 de ani) s-a lansat și în cinematografie, în rolul  Adinei în filmul „Pup-o, mă! 3”, care se va lansa în curând.


Câți bani făcea Irina Margareta Nistor când dubla filme video în comunism. A tradus circa 3000 de titluri

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.