Supermodelul Diana Dondoe va deveni mamă. S-a căsătorit în secret cu un actor francez

0
11
Supermodelul Diana Dondoe va deveni mamă. S-a căsătorit în secret cu un actor francez

La 38 de ani rcent împliniți, craioveanca ce a fost imagine pentru mari branduri internaționale precum Balenciaga, Nina Ricci, Chanel, Hermes, Emanuel Ungaro sau Alexander McQueen, în memoria căruia a susținut o prezentare la Săptămâna modei de la Paris, va deveni mama unui băiețel.

Viitoarea mămică a primit zeci de mesaje, prin care internauţii îi transmit gânduri bune, primul care s-a grăbit să îi ureze ,,naştere uşoară”. ”Felicitări Diana! Ce o să ai?/ Heeei! Felicitaaari! Nu ne-am văzut de mult!/ Felicitări! Să fiți sanatosi și Fericiți ! / Îți stă bine!! Bravo! Felicitări!! Mă bucur enorm, chiar dacă nu ne-am auzit ori văzut de aproape o viață….”, au mai adăugat comentarii prietenii săi, în legătură cu minunata veste din viața fostului model, prima graviduță la acest început de an.

Frate, frate, dar brânza-i pe bani. Milionarul Viorel Cataramă a deschis proces pentru 1.600 euro

Deși sarcina este destul de avansată, Diana Dondoe nu renunță la exerciții fizice, dovadă fotografiile pe care le postează pe paginile sale de socializare.

Modelul de top s-a mutat cu soțul său la Paris după ce, timp de cinci ani a locuit la New York, și s-a reîntors pe băncile școlii, la istorica facultate Sorbona, unde studiază psihologia.

Diana Dondoe și-a început cariera de manechin în Craiova, la 17 ani, iar la 23 de ani apărea în celebrul calendar Pirelli.De atunci au urmat zeci de contracte de imagine fiind contractată de IMG Models, una din cele mai mari case de modă din lume.

Anca Țurcașiu face senzație pe plajă, după divorț! E la concurență cu puștoaicele