x


 • EUR
  4.7081
  USD
  4.1377
 • 0° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  0 km/h
  Umiditate

  0%
  Presiune

  0 hPa
string(16) "instant-articles"

Tăriceanu, încă un atac la adresa DNA: România nu poate să avanseze ”din cauza TEROAREI”

Călin Popescu Tăriceanu a lansat un nou atac la adresa conducerii Direcției Naționale Anticorupție.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 17.05.2018, 16:27 | Actualizat: 17.05.2018, 16:27

Președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a lansat un nou atac la adresa conducerii Direcției Naționale Anticorupție, prin procurorul șef Codruța Kovesi, pe care o acuză că se opune … progresului României.

 

Președintele Senatului a afirmat că ”eforturile neprecupețite” ale șefei DNA au dus la pătarea imaginii României și, astfel, ”România nu poate să avanseze”, ”din cauza teroarei”.

 

”Interesul României este să progreseze. Nu știu dacă această politică în …. nu în sensul că nu știu, am mari îndoieli că ceea ce s-a întâmplat în România ultimilor ani a fost o alegere înțeleaptă.

 

Este cu totul și cu totul defavorabil, o imagine foarte negativă care s-a aplicat României prin eforturile neprecupețite ale șefei DNA: România cea mai coruptă țară din Europa, și în final țara care nu este capabilă să avanseze, să absoarbă fonduri europene, să deruleze proiecte, din cauza teroarei care s-a instalat peste tot în administrație. Astea sunt rezultatele.” – le-a spus Tăriceanu unor jurnaliști pe holurile de la Parlament.

 

Procurorii DNA au cerut recent judecătorilor instanţei supreme să îl condamne pe Călin Popescu Tăriceanu la 3 ani de închisoare cu executare.

 

mai multe, pe PRO TV