Televiziunea de stat rusă susține că „a început al treilea război mondial”! ”Suntem forțați să demilitarizăm nu doar Ucraina, ci tot NATO”

„Operațiunea specială” a Kremlinului în Ucraina s-a încheiat și a început „al treilea război mondial”, a afirmat una dintre principalele propagandiste ale Kremlinului, Olga Skabaeva, la televiziunea de stat Rusia 1, potrivit Sky News.

Skabeeva a afirmat că Rusia se confruntă acum cu o situație în care va trebui să „demilitarizeze” NATO, relatează site-ul de știri ucrainean Ukraine World.

„Poate că a venit timpul să admitem, eventual, că operațiunea specială a Rusiei în Ucraina s-a încheiat”, a spus ea.

Propaganda rusă anunţă că Marea Britanie e în pragul canibalismului din cauza crizei alimentare

„În sensul că a început un război adevărat. Mai mult, este al treilea război mondial. Suntem forțați să demilitarizăm nu doar Ucraina, ci tot NATO”, a susținut aceasta.

 

Afirmațiile propagandistei reiau declarațiile șefului diplomației ruse, Serghei Lavrov, care a denunțat la sfârșitul săptămânii trecute un „război total” al Occidentului împotriva Rusiei și a „întregii lumi rusești”, care va dura „mult timp”.

„Occidentul a anunțat un război total împotriva noastră, împotriva întregii lumi rusești”, a declarat Lavrov, la o întâlnire cu liderii regionali ruși.

„Statele Unite și sateliții lor își dublează, triplează, cvadruplează eforturile pentru a izola și bloca Rusia, folosind un instrument foarte larg: de la sancțiuni economice unilaterale la o propagandă profund înșelătoare în spațiul mediatic mondial”, a continuat ministrul, denunțând o „rusofobie fără precedent”.

„Însăși cultura desființării Rusiei și a tot ceea ce are legătură cu țara noastră atinge deja absurdul. Clasicii sunt interziși: Ceaikovski, Dostoievski, Tolstoi, Pușkin. Figuri ale culturii și artei naționale, care astăzi reprezintă cultura noastră, sunt de asemenea persecutate”, a spus ministrul.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed