Toni Grecu, dezvăluiri din infern: A descris fiecare detaliu din incendiul de la Matei Balș

0
19
Toni Grecu, dezvăluiri din infern: A descris fiecare detaliu din incendiul de la Matei Balș

Toni Grecu este unul dintre pacienții aflați în spitalul Matei Balș, în noaptea în care a izbucnit incendiul care a ucis mai multe persoane. Din fericire pentru el, artistul a reușit să se salveze, cu eforturi supraomenești.

Focul a izbucnit la parterul unui corp de clădire, într-un salon în care erau trei persoane. În zona respectivă se aflau în jur de 100 de persoane. Pacienții au fost transportați către alte spitale din București.

Toni Grecu, infectat cu COVID-19, se afla internat în spitalul Matei Balș, la etajul doi al pavilionului care a luat foc. Fondatorul grupului umoristic Divertis era conectat la butelie de oxigen și a fost transportat de urgență la Spitalul Sfântul Pantelimon.

„Povestea de azi pentru mine a fost de fapt o cursă sufocantă, extenuantă, fără aer, de 150 de metri, prin faţa unui spital arzând, cursă terminată la uşa salvării în faţa căreia m-am prăbuşit inconştient, dar fericit.

Participasem la cel mai mic şi mai extenuant maraton din lume. Şi am alergat şi singur. În urma salvării, spitalul ardea. Sistemul sanitar din România ardea’, a declarat Toni Grecu, la PRO TV, conform romaniatv,net.

Jojo, mesaj emoționant după incendiul de la Matei Balș

Jojo, așa cum este cunoscută actrița Cătălina Grama, este o bună prietenă a lui Toni Grecu. Cei doi au colaborat încă de pe vremea Divertis.

„Dimineata asta este una foarte trista. Scriu dimineata asta pentru ca aici este dimineata. M-am trezit intamplator la 6.00 ora locala cu un sentiment ciudat. Aveam telefonul plin de mesaje cum ca pavilionul Covid al pacientilor care necesitau oxigen la Matei Bals a luat foc… A inceput sa-mi bata inima foarte tare pentru ca stiam ca unul dintre cei mai importanti oameni din viata mea e acolo. Toni a scapat din cosmarul care s-a petrecut la Matei Bals si ii multumesc lui Dumnezeu pentru aceasta minune!

Inainte de a sti ca e bine am trecut insa prin aceleasi ganduri si stari prin care au trecut toti ceilalti care aveau pe cineva drag inauntru. Oameni si-au pierdut oamenii dragi…. Altii ii au pe cei dragi in stare grava. Am inima atat de mica. Vazuti de sus suntem neinsemnati, dar unii pentru ceilalti insemnam enorm de mult, poate chiar un univers intreg! O sa ma rog azi pentru toti cei afectati de aceasta tragedie! Dumnezeu e mare! Va iubesc!’, este mesajul postat de Jojo, pe contul ei de Facebook.