Top filme pe care să le vezi de Crăciun pe Netflix alături de cei dragi

Top filme pe care să le vezi de Crăciun alături de cei dragi. De Crăciun ai de unde alege. Dincolo de filmele tradiționale pe care le putem privi la tv, putem face și alte alegeri.

Pe celebra platformă Netflix găsești o gamă largă de filme de Crăciun. Cu siguranță cel perfect pentru tine și pentru cei dragi e pe listă.

Începem top filme de Crăciun de pe Netflix cu ”Best. Christmas. Ever.”. Această peliculă urmărește povestea unei familii extinse care se străduiește să creeze cele mai frumoase sărbători de iarnă.

În încercarea lor de a avea un Crăciun perfect, membrii familiei se confruntă cu o serie de peripeții comice și neașteptate, care în cele din urmă îi aduc mai aproape unii de alții.

Top filme pe care să le vezi de Crăciun pe Netflix alături de cei dragi

Și The Christmas Chronicles este o alegere bună pentru un film de Crăciun alături de cei dragi. Aventura a doi frați pe care trebuie să o vezi îndeaproape și care ia o întorsătură neașteptată o să te țină cu sufletul la gură.

”The Princess Switch” este un alt film de pe Netflix pe care trebuie să îl vezi de Crăciun. Vorbim despre un film romantic și plin de farmec, centrat pe povestea lui Stacy, o brutăreasă obișnuită, care descoperă că seamănă izbitor cu o ducesă.


”Falling for Christmas” poate fi o altă alegere perfectă pentru seara de Crăciun. Este un film romantic de Crăciun, care urmărește povestea lui Sierra, o moștenitoare răsfățată care suferă un accident de schi și își pierde memoria.


”Single All the Way” dar și Holidate de pe Netflix trebuie la rândul lor văzute. Relații de dragoste, regăsiri, dar și provocări, cam așa arată cele două producții de pe platforma de streaming.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed