Travis Scott vine la Costinești, la Beach, Please! Organizatorii anunță un buget de 8 milioane de euro

Superstarul american Travis Scott vine la Costinești, la Beach, Please!

Organizatorii celui mai important festival muzival din sudul litoralului (10-14 iulie a.c.) speculează un buget de circa 8 milioane de euro, o mare parte a sumei ajungând la starul trapului, americanul ce a câștigat șase Premii Grammy dar și celelalte vedete ale genului.

”Travis Scott este unul dintre cei mai mari artiști ai lumii și suntem extrem de onorați să reușim, într-un final, să îl aducem la festivalul nostru”, spune Andrei Șelaru, cel ce a fost ales să reprezinte imaginea marelui festival de trap music, la care sunt așteptați peste 200.000 de persoane. Recomandat drept cel mai mare festival urban din sud-estul Europei, ”Beach, Please!” are pe afiș o lungă listă de vedete ale genului, amintim: Anitta, Wiz Khalifa,  6ix9ine, Trippie Red, City Morgue, Ice Spice, Yeat, Gicci Maine, Rich the Kid. Travis Scott este și organizatorul unul mare eveniment de gen peste ocean, The Astroworld Festival (Texas).

Travis Scott (32 ani), star al trappului ce a făcut peste 80 de milioane de dolari din muzică, vine la Costinești! Organizatorii evenimentului ce va avea loc pe plaja din Costinești anunță că peste 50.000 de abonamente au fost deja cumpărate. În total peste 200 de vedete locale și internaționale vor urca pe scene între 10 și 14 iunie. ”Investiția la ediția de anul acesta se ridică la opt milioane de euro”, zice Selly, cel care reprezintă imaginea festivalului.

”Beach, Please” a debutat în 2022 fiind organizat de Lucian Ștefan, managing director al Global Records, el fiind originar din Costinești. Prima ediție a avut în fața sceni circa 30.000 de participanți, iar anul trecut circa 80.000 de spectatori. Din investiția trâmbițată de organizatori, jumătate, circa patru milioane de euro, ar reprezenta costuri alocate pentru cei ce vor urca pe scene.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed