AcasăMoney&PeopleUltima dorință a lui Gabi Luncă! Rămășițele soțului său vor fi deshumate...

Ultima dorință a lui Gabi Luncă! Rămășițele soțului său vor fi deshumate după 33 ani și mutate lângă ea. Va fi condusă pe ultimul drum, pe covor roșu

Ultima dorință a lui Gabi Luncă, ultima regină a muzicii lăutărești. Ion Onoriu va fi deshumat după 32 de ani și mutat în același cavou cu cea care i-a fost soție. Procesiunea funerară va fi demnă de o regină. Va fi condusă pe ultimul drum cu covor roșu și porumbei albi.

În anii ‘70-’80, Ion Onoriu și Gabi Luncă au format unul dintre cele mai populare grupuri din muzica lăutărească și de petrecere. Conform dorinței marii doamne a muzicii lăutărești, osemintele fostului său soț, marele instrumentist și șef de orchestră Ion Onoriu, înhumat în 1988, vor fi mutate de la Cimitirul Străulești, la Cimitirul Dămăroaia, în cavoul pe care familia l-a construit ulterior. Gabi Luncă a iubit cartierul Dămăroaia, loc unde nu s-a mutat niciodată și unde, urmașii săi au schimbat fața locului, prin construcții și afaceri imobiliare de zeci de milioane de euro. De altfel, chiar dacă a fost o fire modestă și evlavioasă, Gabi Luncă, copiii săi au avut grijă să trăiască precum o regină, într-un adevărat castel din cartierul din nordul Bucureștiului. Întreaga sa familie s-a îngrijit de bunăstarea artistei care, în anii de aur ai muzici românești, era unul dintre cele mai solicitate nume artistice la chefurile ”high life”-ului din comunism.

A murit Gabi Luncă, ultima regină a muzicii lăutărești!

Gabi Luncă va avea o înmormântare demnă de de trecerea în neființă a unei mari artiste, cu porumbei și covor roșu

Trupul neînsuflețit al lui Gabi Luncă, ce a trecut în neființă vineri seara, la 81 de ani, în urma unor afecțiuni agravate de nemilosul COVID-19,  va fi preluat de familie, înmorântarea urmând să aibă loc marți. Internată în urmă cu două săptămâni, membri familiei au sperat până în ultima clipă că artista își va reveni după ce a contactat virusul.După primele zilele de la internare fiica cea mică a lui Gabi Luncă dădea vești bune despre faptul că mama sa și-a revenit și că respira printr-o mască de oxigen.

Înmormântarea va avea după regulile de distanțare, doar membri familiei urmând să participe la procesiune. Având în vedere popularitatea sa, la Biserica Penticostală și în cartier, urmașii artistei pregătesc un eveniment demn de trecerea în neființă a unei mari artiste, cu porumbei albi și covor roșu.

Au slăbit chiar și jumătate din greutatea lor! Câteva din vedetele noastre au ajuns de nerecunoscut

 

Ultimele Articole