AcasăMoney&PeopleAu slăbit chiar și jumătate din greutatea lor! Câteva din vedetele noastre...

Au slăbit chiar și jumătate din greutatea lor! Câteva din vedetele noastre au ajuns de nerecunoscut

Chiar dacă nu se mai prezintă fizic la evenimente publice, vedetele noastre se străduiesc să arate impecabil deoarece câștigă și de pe urma imagini. Prin urmare și fac eforturi pentru a avea o greutatea aporoape de cea ideală. Ei sunt campionii noștri la slăbit.

Navi -45 kilograme de la…86 kilograme

Chiar dacă mulți sunt îngrijorați de cât de mult a slăbit, cu puțin sub jumătate de din greutatea sa, Alexandra Ana Ivan se simte mai bine ca niciodată în pielea sa. Solista și compozitoarea a topit 50 de kilograme întrun an și jumătate, transformare spectaculoasă după ce a hotărât să abandoneze viața la 86 kilograme.”Nu există zi în care să nu fiu fericită pentru decizia pe care am luat-o, aceea de a mă opera”, spune solista ce se recomandă pe scenă Navi.

Raluca Bădulescu-70 kilograme

Vedeta a slăbit considerabil după operația de micșorare a stomacului și reușește să se mențină în formă, chiar dacă mărturisește că nu poate renunța la dulciuri. Raluca Bădulescu are acum aproape dimensiuni de manechin, iar nici ei nu-i vine să creadă asta. Înainte să se opereze, jurata de la „Bravo, ai stil” (Kanal D) avea nu mai puțin de 125 de kilograme, iar acum a ajuns să aibă talie de viespe.

Fiica lui Gheorghe Gheorghiu și-a lansat propria colecție de pălării în Statele Unite

Ozana Barabancea- minus 60 kilograme

Cu regim și sport, Ozana Barabancea a dat jos 60 de kilograme!  În ciuda a tot soiul de diete chinuitoare ținute de-a lungul anilor, vedeta nu a reușit să slăbească, până când a făcut operație de micșorare a stomacului și viața ei s-a schimbat total. Este binecunoscut, însă, că această operație cere un efort controlat și susținut ulterior, așa că soprana a fost obligată să își schimbe complet obiceiurile și va trebui să țină permanent o dietă echilibrată, dublată de sport.

Ionuț Galani -50 kilograme

Cel mai cunoscut cântăreț de muzică aromână, Ionuț Galani, a ”topit” dintr-un foc 50 de kilograme în doar un an. Ionuț a apelat la o operație de micșorare a stomacului, care, completată de o voință imensă, a dat rezultate uimitoare. Mulți dintre cei care l-au văzut în ultima vreme pe solistul de muzică aromână și grecească chiar s-au panicat, crezând că se confruntă cu probleme de sănătate. ” Mi-am dorit să slăbesc pentru cariera mea, pentru munca mea”, ne spune Ionuț.

Oana Tomoioagă-40 kilograme

Viața solistei de muzică populară Oana Tomoioagă s-a schimbat radical după ce a ”topit” 40 de kilograme doar cu ajutorul dietei și sportului. Multă mișcare, saună,masaj anticelulitic, în ultimii doi ani artista a reușit performanța asta. Mai mult, își dorește să mai slăbească 10 kilograme. ”La noi, în Maramureș, n-o să vezi nicio femeie slabă șnur”, se amuză cântăreața.

Cătălin Scărlătescu -55 kilograme

Când îl vedeai la televizor, îi asociai trupul rotunjor cu mâncarea gourmet! Cătălin Scărlătescu a „micșorat” însă porția din farfurie, astfela scăpat de 55 kilograme! prezentatorul ”Chefi la cuțite” spune doar că a lăsat alcoolul, fumatul, carnea și a urmat o dietă bazată doar pe crudități. Nu o consideră o rețetă miraculoasă, ci una salvatoare, căci, înainte de a face din ea un stil de viață, analizele sale medicale o luaseră razna.

Daniel Iordăchioaie -45 kilograme

Spre deosebire de alți, pe Iordăchioaie nu aspectul exterior l-a motivat să slăbească, ci diabetul, căci, din momentul în care a fost diagnosticat, s-a decis să-și schimbe modul de viață. ”Am slăbit 45 de kilograme în trei luni și jumătate-patru. Am început să merg la sală, am renunțat la lift. Motivul principal e că anul trecut m-a lovit un diabet pe care vreau să-l țin sub control”, povestește solistul, care înainte cântărea 130 de kilograme.

Cătălin Crișan -35 kilograme cu o dietă ce-i poartă numele

Și Cătălin Crișan are un loc fruntaș în top, artistul reușind să scape de 35 de kilograme prin intermediul unei cure indicate de un nutritionist și îmbunătățită de artist. Solistul, care tocmai a împlinit 53 de ani, a apelat la un regim personalizat – dieta ajungând să-i poarte  numele -, cu cinci mese pe zi, din trei în trei ore.

A murit Nelu Ploieșteanu. A fost cel mai important lăutar din ultimii 20 de ani

Ultimele Articole