AcasăMoney&PeopleFiica lui Gheorghe Gheorghiu și-a lansat propria colecție de pălării în Statele...

Fiica lui Gheorghe Gheorghiu și-a lansat propria colecție de pălării în Statele Unite

Andra Ștefania, fiica popularului cantautor Gheorghe Gheorghiu, pe urmele marilor designeri vestimentari din California. Frumoasa de origine română a creat și lansat o colecție de pălării personalizate care se bucură de succes pe piața americană.

Sub brandul său 11-Tales, Andra (33 ani), se pregătește pentru prima prezentare publică a colecției. Pasionată din adolescență de pălării, cucerită de eleganța pe care o aveau personajele din filmele istorice, ori de ținutele aristocraților din secolele trecute, Ștefania Andra lucrează cu plăcere la clasică mașină de cusut deși își desfășoară activitatea profesională în Silicon Valley, celebra zonă a afacerilor de înaltă tehnologie, cea mai mare aglomerație de firme producătoare de echipament IT de pe glob.

Cândva cântăreață, astăzi Denisa de la Bambi este proprietarea unui brand de parfumuri și are 26 magazine ”Visul meu a devenit realitate”

Primul model al frumoasei creatoare de modă a fost însuși tatăl său, a cărui imagine a inspirat o linie de palării ce-i sunt special dedicate și personalizate. ”Au atras-o întotdeauna pălăriile elegante. Este o colecție pornită din vocație, nu o vede ca pe o afacere. Andra își amintește fiecare pălărie pe care a făcut-o, pe cei ce i-au devenit clienți, dar mai ales bucuria și aprecierea acestora. De fiecare data când are timp, se relaxează făcând pălării după metoda clasică. Din păcate, lansarea publică a fost decalată de regulile de distanțare socială care sunt și aici, în America”, ne-a vorbit artistul despre originala pasiune a fiicei sale.

Andra locuiește în Statele Unite de aproape 20 de ani și-l face mândru pe tatăl său prin tote reușitele sake. A studiat finanțele la o universitate faimoasă din San Francisco și are o slujbă cu responsabilitate mare. În copilărie, Ştefania Andra a fostă solistă în grupul Alegreto şi a făcut parte din ”Şcoala Minivedetelor” (TVR). La vârsta de 8 ani a scos primul său album muzical, compozitor fiind Laurenţiu Duţă.

Surprinzător, Selly renunță la emisiunea sa de la Prima TV. ”Regele YouTube-ului românesc” se întoarce în online

Ultimele Articole