Un alt SCANDAL în COALIȚIE! Clotilde Armand îi dă pe liberali în judecată

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat marti seara ca va depune plangeri penale impotriva consilierilor PNL si PSD care au refuzat sa voteze un proiect de hotarare prin care primaria sa poata interveni asupra tarifelor solicitate de Romprest, compania de salubrizare din sector.

 

Rafila a găsit VINOVATUL pentru numărul mare de infectări: De ce am așteptat 90 de zile?

 

 

„Fratia in ilegalitate este transpartinica la Sectorul 1. PNL a votat la fel ca PSD si au aparat, din nou, compania de salubritate Romprest pentru ca a emis facturi nelegale. Ireal, nu? Vrei sa pui in aplicare legea dar PNL si PSD nu te lasa.

In sedinta de Consiliu Local al Sectorului 1 de astazi trebuiau votate masurile luate de ANRSC si Curtea de Conturi a Romaniei in urma controlului lor, masuri de recuperare a datoriilor pe care aceasta companie le are fata de autoritatea locala si de exercitare a dreptului la controlul tarifului companiei.

 

Se cere DEMISIA! Ministrul Finanțelor trebuie să plece: NU există un motiv mai bun

 

 

Practic acesti consilieri PNL si PSD au devenit complici la deturnarea fondurilor publice. Iar eu voi depune o plangere penala impotriva tuturor consilierilor care refuza sa respectam legea. Sa plateasca din buzunarele domniilor lor, nu din banii cetatenilor. Voi reveni cu aceste proiecte pe ordinea de zi pana cand toti acesti oameni pricep ca ‘unde-i lege nu-i tocmeala’, pana cand vor pricepe ca nu te joci cu banii cetatenilor cum doresc unele grupuri de interese.

PS: Asa se explica de ce liderii PNL se rugau de mine inainte de sedinta sa scot de pe ordinea de zi aceste 2 proiecte”, a anuntat Armand pe Facebook.

Inainte de sedinta, Armand a spus ca liberalii din consiliu au venit la ea in birou pentru a-i cere sa scoata proiectul de hotarare de pe ordinea de zi.

 

„A inceput sedinta de Consiliu Local a Sectorului 1 si este agitatie mare prin primarie. Stiti de ce? Pentru ca am pus pe ordine de zi suplimentara doua proiecte de hotarare privind serviciile de salubritate, proiecte care sunt in concordanta cu ceea ce ne-a cerut ANRSC si o decizie definitiva judecatoreasca.

Reducerea frecventelor si dreptul de control asupra tarifelor companiei Romprest in relatia cu Primaria Sectorului 1. Si ce sa vezi?! Inaintea sedintei au venit reprezentantii PNL la mine in cabinet sa-mi spuna sa retrag aceste proiecte. Stimati consilieri, asa ceva este de neacceptat. Institutiile statului ne spun sa respectam legea, nu sa o fentam. Nu voi scoate de pe ordinea de zi aceste proiecte”, a subliniat Armand.

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed