Un celebru actor de origine română, soțul Pamelei Anderson! Superstarul Sebastian Stan îl va întruchipa pe rockerul Tommy Lee

0
13
Un celebru actor de origine română, soțul Pamelei Anderson! Superstarul Sebastian Stan îl va întruchipa pe rockerul Tommy Lee

Viitoarea producție pentru care se află în negocieri avansate Stan, actorul american cu origini dobrogene (s-a născut la Constanța însă locuiește de la 8 ani în New York), va avea opt episoade iar filmările vor începe în primăvara anului viitor. Deocamdată nu se știe nici cine o va întruchipa pe Pamela Anderson, numele cel mai vehiculat fiind al actriței Lily James.

Mini seriaviitor, se va focalize pe relația dominată de scandaluri a celor doua supervedete, inclusiv episodul de ecou al dezvăluirii unor imagini intime din dormitor. În 1995, o casetă sustrasă din casa lor, care conținea imagini filmate în timpul lunii de miere, a fost dezvăluită în spațiul public.

Colindători de carieră, șomeri de Crăciun! “După 15 ani, în decembrie nu am nici un spectacol”

Pamela Anderson  (52 ani) și Tommy Lee (58 ani) , membru fondator al iconicei trupe rock Mötley Crüe au avut o relație ce a durat doar trei ani (1995-1998). Cei doi au împreună doi băieți, Brandon și Dylan. Cei doi s-au căsătorit la patru zile de cînd s-au întâlnit.

Sebastian Stan (38 ani, FOTO) cunoscut de milioane de adolescenți în soecial datorită personajului Bucky Barnes din filmele Marvel (Captain America) este cel mai popular actor romîn care a reușit să se impună în industria cinematografică americană. Stan a jucat și în ”Marțianul” (nominalizat la șapte premii Oscar) alături de Matt Damon, de asemenea în ”Lebăda Neagră”, alături de Natalie Portman și Vincent Cassel.

Cristi Borcea în stare gravă, internat la Spitalul Floreasca. Este ventilat mecanic