Unul dintre cei mai temuți interlopi români a murit

Costel Corduneanu, unul dintre cei mai temuți interlopi, a decedat astăzi. Potrivit ziarulde iași.ro, Costel Corduneanu a fost capul unei familii extinse care a avut o influență semnificativă în zona Moldovei, implicându-se în diverse activități la limita legii, de la afaceri cu mașini și imobiliare până la jocuri de noroc și protecție. Acesta a fost adesea în centrul atenției mass-media nu doar pentru activitățile sale economice, dar și pentru stilul său de viață opulent și conflictele cu alte grupuri rivale.

Costel Corduneanu era considerat unul dintre cei mai influenți lideri interlopi din regiunea Moldovei și se spune că avea legături strânse cu mafia rusă. El a afirmat în fața cunoscuților că i s-ar fi propus să adere la temuta organizație criminală cu titlul de hoț în lege (vor v zakone), adică membru cu drepturi depline și ar fi urmat să reprezinte interesele mafioților ruși pe teritoriul României.

Costel Corduneanu se afla internat la un spital de stat din Târgul Mureș după ce a suferit o operație pe cord.

Decesul lui Costel Corduneanu a fost confirmat prin intermediul unei postări realizate pe rețelele de socializare inclusiv de nepotul său.

„Dumnezeu să te ierte, unchiule! Ai fost, eşti şi vei rămâne în inimile noastre! Regele nostru”, a scris nepotul lui Costel Corduneanu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed