AcasăMoney&PeopleVă mai amintiți de Sorana de la A.S.I.A? Fosta solistă este în...

Vă mai amintiți de Sorana de la A.S.I.A? Fosta solistă este în spatele unui brand de succes cu articole vestimentare pictate de ea

Vedeta unei generații de adolescente cu grupul A.S.I.A., astăzi anteprenoare. Bruneta se află în spatele unui original brand ce realizează articole vestimentare unicat.
Sorana Darclee Mohamad (39 de ani) a dezvoltat originalul boutique și atelier de creație Kmura by Darclee, și este fericită că are clienți din toată lumea.
Cândva vedeta preferată a unei generații de adolescente, cea care alături de Anemona Niculescu, Anca Neacșu și Irina Nicolae au lansat succese pe bandă și au susținut sute de concerte, Sorana s-a retras din muzică de ani buni. Absolventă a Facultății de Arte, polivalentaa artistă și-a mutat lucrările plastice de pe pânza șevaletului pe articole vestimentare. Și-și folosește din plin creativitatea personalizând haine și accesorii.  ”Este o modalitate nouă de a mă exprima vestimentar. Eu nu mă consider talentată. Consider că tot ce se vede este foarte multă muncă, ambiție și exercițiu”, spune Sorana, ce o perioadă a fost jurată la ”Te cunosc de undeva”, Antena 1.

Vă mai amintiți de Sorana de la A.S.I.A? Fosta solistă este în spatele unui brand de succes cu articole vestimentare pictate de ea

Un echipaj românesc pe podium în Campionatul mondial de sailing ORC 2022

Vă mai aminți de Sorana de la A.S.I.A? Fosta solistă este în spatele unui brand de succes cu articole vestimentare pictate de ea
Total schimbată fată de perioada când toate fetițele românce doreau să o copeze, Sorana își vinde propria colecția vestimentară în mediul online. ”Înteleg abia acum că Universul îți dă semne dar trebuie să fii un pic atent la ce are să-ți spună”, este de părere Sorana, fericită că noul său mod de exprimare artistică are mare succes.
Între 1999 și 2006, Sorana Darclee Mohamad, alături de Anemona Niculescu, Anca Neacșu și Irina Nicolae (ASIA), au lansat succese pe bandă și au susținut sute de concerte.

Ce planuri are David Popvici cu milionul primit de la Guvern și salariul de la Dinamo

Ultimele Articole