x


  • EUR
    4.8704
    USD
    3.9791
string(6) "social"

Val de inaugurări în plină campanie electorală. Încă un lot de autostradă va fi dat în folosință

Se pregătește deschiderea tronsonului între Lancrăm și Alba Iulia a autostrăzii Sebeș-Turda până pe data de 1 decembrie. Concluzia vine în urma vizitei de vineri pe șantier, la care au fost invitați politicieni și membri ai administrației locale PNL din județul Alba.

Autor: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 21.11.2020, 8:22

Este încă una dintre zecile de inaugurări de obiective de infrastructură programate de guvernul PNL în plină campanie electorală. Cea mai recentă a fost la Bacău, unde premierul Orban a anunțat că 16 km din cei 30 ai centurii orașului vor fi dați în folosință în decembrie, cu o lună mai devreme decât termenul din contract, potrivit G4Media.ro.

 

EBA, campanie pe tocuri, la birt, pe șantier, de vorbă cu oaia, vaca ori măgarul!

 

Autoritățile din Alba, printre care președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel, prefectul județului, Nicolae Albu, deputatul Florin Roman și europarlamentarul Mircea Hava au fost invitați pe șantierul Autostrăzii Sebeș – Turda, pentru a vedea la fața locului care este stadiul lucrărilor. Ulterior, o parte dintre ei au anunțat deschierea traficului în data de 1 decembrie.

Comunicare bizară a statului Georgia: a retras victoria lui Biden, apoi a făcut anunțul din nou

„Am vizitat azi santierul autostrăzii Sebes-Turda, unde constructorii și beneficiarul, ne-au dat asigurări că în luna decembrie vom putea circula pe tronsonul 1, între Sebeș și Alba Iulia! Iar de anul viitor, pe tronsonul 2, loturile 3 și 4 fiind deja puse în circulație!”, a scris Florin Roman, pe pagina de Facebook.

 

Potrivit vicepreședintelui Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan, data la care se va circula pe noua porțiune de autostradă este 1 decembrie.

 

„Se DESCHIDE autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 1, între Sebeș și Alba Iulia. Se va putea circula de Ziua Națională. Ce nu a făcut PSD in 5 ani a făcut PNL in 5 luni” a scris și acesta pe contul său.

 

În urmă cu aproximativ o lună, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, spunea că Lotul 1 din Autostrada Sebeș-Turda va fi ”dat în trafic” până la sfârșitul anului. Constructorul s-a mișcat, se pare, mai bine, astfel încât porțiunea de drum va fi gata aproape o lună mai devreme și cu câteva zile înainte de alegeri.