Valentin Voinica, Vodafone: Toate companiile sunt dependente de sectorul telecom

Mirela Voicu, viepreşedinte CEC Bank, a precizat că tehnologia aduce numai beneficii, oricărei companii şi indiferent de domeniu.

The Money Channel a organizat miercuri, 4 noiembrie, la Buzău, masa rotundă “Soluţii eficiente pentru comunitatea de afaceri”, un eveniment din seria “Business Trends Round Table”.

“Business Trends Round Table” este o serie de dezbateri inţiate şi organizate de The Money Channel axate pe problemele de interes pentru mediul de afaceri românesc. Dacă cea dintâi ediţie a punctat importanţa outsourcing-ului în managementul afacerilor pe timp de criză, iar cea de-a doua ediţie a fost dedicată pieţei construcţiilor, următoarele  evenimente „Business Trends Round Table” îşi propun o analiză a parteneriatelor public-private şi a evoluțiilor pieţei alimentare în contextul economic actual.

Evenimentul “Soluţii eficiente pentru comunitatea de afaceri” este organizat în parteneriat cu Vodafone România şi va avea loc la Buzău, în Sala Mare a hotelului Pietroasa, Piaţa Daciei nr.1.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed