Vedetele ce ”scot” bani din chiloți, la modul propriu! Și ai noștri Anda Adam și Cătălin Botezatu și-au lansat propriile linii de articole vestimentare intime

Vedetele ce scot bani din chiloți, la modul propriu! Anda Adam și Cătălin Botezatu merg pe urmele mai celebrilor Pamela Anderson, Rihanna ori Britney Spears și au scos propriile linii vestimentare intime și pentru plajă.

Boxerii și chiloții marca designerului Cătălin Botezatu se găsesc mai nou și în benzinării. CBexclusive s-a impus pe piața românească de lenjerie intimă în urmă cu aproape 20 de ani. Timp în care designerul a vândut zeci de mii de perechi* Mai nou intrată pe acestă piață, Anda Adam s-a impus mai degrabă prin costumele sale de baie. Colecțiile sale Adam & Eve Swimwear (FOTO) se vând online, pe magazinul virtual al solistei și sunt dedicate celor ce nu vor să poarte un costum de baie comun și banal.

În lipsa concertelor, Călin Goia de la Voltaj a devenit broker și jucător la Bursă. Solistul are și investiții imobiliare

Vedetele ce scot bani din chiloți! Rihanna și-a lansat linia de lenjerie intimă direct pe podiumul Săptămânei modei de la New York. Primul model a fost chiar ea, cea mai bogată solistă din muzică. Rihanna și-a mai lansat propriul parfum, o linie de cosmetice și haine, în colaborare cu un gigant al echipamentelor sport * Deși, în ultimii ani, imaginea lui Britney Spears nu a fost tocmai una a  unei vedete, fiind aproape dezinteresată de aspectul exterior, solista a lansat linia intimă, „The Intimate Britney Spears” * Top-modelul Gisele Bündchen s-a inspirat din colecţiile de pe piață şi, în 2013, şi-a lansat propria linie, Gisele Bündchen Brazilian Intimates.

Cristiano Ronaldo, Gisele Bündchen și David Beckham

Vedetele ce scot bani din chiloți! Fostul mare star al fotbalului, David Beckham a semnat un bănos contract cu un mare producător vestimentar pentru ca numele său să fie pe piese de lenjerie intimă (chiloți, boxeri, dar și maiouri, tricouri ori pijamale). Și Cristiano Ronaldo și-a lansat anul trecut propria linie de lenjerie, CR7.

Cargo merge mai departe cu un nou chitarist (VIDEO)! Surpriză, este un puștan, singurul elev pe care l-a avut Adi Bărar

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed