AcasăMoney&PeopleVedetele care s-au pus pe CONSTRUIT BLOCURI de locuințe! Ei sunt ”latifundiarii”...

Vedetele care s-au pus pe CONSTRUIT BLOCURI de locuințe! Ei sunt ”latifundiarii” din showbiz /Exclusiv

Vedetele care s-au pus pe construit blocuri! Câteva din vedetele noastre cu spirit antreprenorial s-au pus pe ridicat ansambluri de locuințe sau au parte de soți cu investiții serioase în respectivul domeniu imobiliar.

Dacă majoritatea au plecat pe drumul celebrității locuind cu chirie la bloc, ei bine, după ani și ani au apartamente cu zecile, căci au început să ridice în regim propriu blocuri de locuințe. Ele sunt vedetele noastre ce s-au pus construit blocuri.

Cătălin Măruță și Andra ridică un bloc în Voluntari/ Pipera

Cătălin și Andra Măruță au în plan să-și mute viața la bloc. Propriul bloc de locuințe. Măruță a inițiat documentația de urbanism în vederea deschiderii șantierului pentru blocul ce va avea regimul de înălțime  de 19 m (subsol-parter -4 etaje -etajul 5 restrâns, probabil viitorul său penthouse). Terenul alocat construcției, al cărei proiect a primit apobările din partea autorităților locale, are suprafața de 1000 mp.

Dan Negru, pe urmele lui Țiriac. A ridicat patru blocuri

Cunoscutul prezentator al Antena 1, Dan Negru se află în șatier deschis  pentru cea de-a patra sa clădire ridicată în București,  un bloc  de birouri, în buricul Capitalei (pe Știrbei Vodă). Dan Negru mai mare clădiri ridicate în zona Mall Vitan, Unirii  și în zona de nord a Capitalei, și se implică personal, muncind pe șantier (FOTO). Averea strânsă din imobiliare a lui Dan Negru este una serioasă, toate clădirile fiind închiriate, și ridicate fără credite bancare. Mai mult, dorește să înceapă amenajarea unui parc în apropierea orașului său natal, Timișoara.

Dan-Negru

Ștefan Bănică Jr. a ridicat un bloc în Aviației

Și Ștefan Bănică Jr. a ridicat in bloc de locuințe, în Cartierul Aviației.  Deși a  a vândut cu partenerii săi toate apartamentele, solistul încă cere eșalonări la bancă, Creditul a fost de 1,680 milioane euro, acordat în 2008, iar blocul a fost gata în 2013. Mulți ani s-a certat cu partenerii săi pentru cotele din investiție

Electric Castle nu va avea loc nici anul acesta!

Andreea Banică, este ținută în puf. Soțul său a devenit din impresar, dezvoltator imobiliar cu afaceri de peste 10 milioane de euro

Soțul artistei, fostul impresar artistic Lucian Mitrea a ridicat trei blocuri (cu cinci nivele) din cele șase propuse (Cernica/ Comuna Pantelimon) și a deschis un șantier la Eforie Nord, unde mai construiește un hotel. Până în prezent a finalizat și vândut peste 100 de apartamente cu două și trei camere, o afacere de peste 4 milioane euro.

 

Vedetele noastre care s-au pus pe construit blocuri! Soțul Nicoletei Luciu ar fi câștigat 5 milioane euro din ridicat și vândut blocuri

Nicoleta Luciu nu mai are grija zilei de mâine căci soțul său, Zsolt Csergo a vândut toate apartamentele dintr-un complex rezidențial pe care l-a ridicat în Miercurea-Ciuc. O tranzacție din care ar fi câștigat 5 milioane de euro.

cristina-rus

Soțul Cristiei Rus, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din București

Cristina Rus (FOTO) a îngropat celebritatea și cariera muzicală dintr-un motiv temeinic. Soțul său, controveratul om de afaceri Dragoș Bîltranu este unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din București, acționar al unui modern complex de blocuri de pe Fabrica de Glucoză și coproprietar al uneia dintre cele mai înalte clădiri din Piața Victoriei.

Fiica Andreei Marin s-a făcut mare. A devenit o adolescentă de toată frumusețea! /FOTO

 

 

 

Ultimele Articole