Vești nu tocmai bune de la Nicu Covaci! Artistul se simte rău și nu poate sta pe propriile picioare. A vizitat cinci spitale!

 Vești nu tocmai bune de la Nicu Covaci. Legendarul artist care va împlini 77 de ani la începutul anului, acuză grave probleme de sănătate. Iar lipsa unui diagnostic clar îl face să fie și mai îngrijorat, mai ales că a vizitat cinci spitale în ultima perioadă.

”Am fost la două spitale de aici din Spania, la două în Timișoara și unul în București. Fiecare medic îmi spune altceva, nu am încredere acum în nimeni. Unii spun că, în ultimă instanță, este ceva la creier. S-a întâmplat ceva acolo. Eu, dacă șed, e bine. Dacă mă ridic în picioare amețesc de nu mai pot. Fac tratament, iau 20 de pastile dimineața, 3 pastile la prânz și încă 12 seara. Asta trebuie să fac timp de trei luni. O mare bucurie, ce să zic”, susține Nicu Covaci, cel ce ține vie flacăra muzicală Phoenix de mai bine de șase decenii.

Vești nu tocmai bune de la Nicu Covaci! Artistul se simte rău! În urma investigațiilor medicale, artistul care locuiește de mai bine de trei dcenii în Moraira, Spania, a ajuns să ia pastille cu pumnul și fără să constate o îmbunătățire a stării sale de sănătate.

”Iau 20 de pastile dimineața, 3 pastile la prânz și încă 12 seara. Asta trebuie să fac timp de trei luni”, sunt veștile nu tocmai bine pe care Nicu Covaci le dă înainte de aniversarea sa. Unul din motivele pentru care a ales să se mute pe Costa Blanca, pe malul Mediteranei, a fost însăși clima ce ajută sănătatea.

La multi ani, Nicu Covaci!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri