Veterinarii se întrec la fotbal! La București!

0
4
Veterinarii se întrec la fotbal! La București!

Cupa Medicului Veterinar ediția 2021 la fotbal pe teren redus va avea loc în perioada 7-30 Mai 2021, orașul gazdă al competiției va fi municipiul București, meciurile urmând a se juca la Baza Sportiva Juventus Academy, iar finala competiției se va disputa în Marea Britanie daca pandemia produsă de Coronavirus ne va permite. Money.ro este partener media la acest eveniment.

 

INCIDENT la ”Marius Nasta” din București. Instalația de climatizare de la unitatea mobilă a scos fum puternic

 

Jucătorii care pot participa la această competiție trebuie să fie medici veterinari, studenți la una din Facultățile de Medicină  Veterinară sau  personal auxiliar (tehnicieni veterinari, contabili, economiști, IT-iști, cosmetician canin/felin, agent vânzări, etc.) din domeniul veterinar, având drept principii de bază Fair-Play-ul şi socializarea. Lotul de jucători al echipelor participante poate fi alcătuit    din maxim 16 jucători, iar la fiecare meci pot participa un număr maxim de 12   jucători.

 

Sistemul de desfășurare va fi sub formă de turneu final, campionatul va debuta cu faza grupelor, urmat de sferturi de finală, semifinale, meci pentru medaliile de bronz și Finală.

 

Ținând cont că finală se va desfășura în Marea Britanie, în contextul în care de la 1 Ianuarie 2021 a intrat în vigoare Brexit-ul, de la această dată intrarea pe teritoriul Marii Britanii se va face doar pe bază de pașaport, în acest scop organizatorii recomandă să vă luați toate măsurile necesare pentru a avea la dispoziție loturile complete în vederea participării la finală.

 

Şoşoacă l-a confruntat pe Vlad Voiculescu după spitalul de la Marius Nasta. SCANDAL: “Dă-te la o parte, sunt senator”

 

 

Comitetul de organizare poate schimba perioada (datele) de desfășurare a competiției, locațiile de disputare a meciurilor sau de a suspenda competiția dacă situația o va impune.