AcasăMoney&PeopleViorica Chiurciu este doctor de suflete când cântă! În rest, este doctor...

Viorica Chiurciu este doctor de suflete când cântă! În rest, este doctor cercetător, femeia puternică din fruntea unui mare institut românesc.12 milioane euro este cifra de afaceri/Exclusiv

Viorica Chiurciu este doctor de suflete când cântă!  Dincolo de reflectoare, în viața de zi cu zi, artista este doctor în adevăratul sens, în științe medicale.

O femeie puternică și inteligentă aflată într-o poziție profesională de putere. Este director general într-o companie cu peste 400 de angajați, majoritatea profesioniști recunoscuți în domeniul inovației medicale.

 Nu mulți din cei care o admiră  datorită activității în spațiul muzical popular autentic știu că sensibilitatea artistică Vioricăi Chiurciu dispare la birou. Doamna Chiurciu conduce unul dintre cele mai de tradiție producători de vaccinuri și medicamente din România, institut de recunoaștere internațională. Artista, inovatoare în domeniul imunologiei, și-a câștigat renumele în lumea medicală ca cercetător farmaceutic și se află în spatele creării a peste 300 medicamente românești, de uz uman și veterinar. 

Cu peste 30 de ani petrecuți în laboratorul medical, Viorica Chiurciu i-a fost soție regretatului dr. Ing. Chimist Constantin Chiurciu, somitate în domeniul cercetării farmaceutice, trecut în neființă anul trecut. Pasiunea solistei Viorica Chiurciu de a cânta originile sale  dar și muzică ușoară i-a fost fost insuflată de soțul său, cel a încurajat-o să se înscrie la Conservator, admirabil, la trei decenii după acesta a absolvit Facultatea de medicină veterinară.

Ilie Dumitrescu și-a deschis un centru de conferințe. A clacat cu berăria pe fondul efectelor pandemiei

Viorica Chiurciu este doctor de suflete când cântă! În rest este…doctor în științe medicale și manager ce coordonează sute de specialiști

 ”Dincolo de munca mea, muzica o tratez cu maximă seriozitate. Studiez în paralel la Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca. Am ales să cânt din pasiune pentru folclorul nostru, pentru propagarea acestuia, din respect pentru autenticitatea şi valoarea adevărată. Prin cântec, răzbate vocea interioară. Este o formă de eliberare şi regăsire a liniştii sufleteşti. Mi-am dorit de mică să pot cânta, a fost un vis ancorat din copilăria mea dar, în final, m-am dedicat medicinei. Iată că, în ultimii zece ani, visul meu a început să prindă contur”, ne spune artista, dar și cercetătorul și medicul Viorica Chiurciu, a cărei carieră muzicală continuă după o pauză de peste 30 de ani în care s-a aflat în laboratorul de cercetare farmaceutică. Acolo a construit o admirabilă relație cu regretatul său soț, un brand farmaceutic și, în peste 30 de ani de muncă, sute de medicamente patentate.

Viorica Chiurciu este doctor cercetător de peste 30 de ani. A fost premiată de Academia Română

Despre munca sa, aceeași Viorica Chiurciu, de acestă data îmbrăcată în halatul alb, cu atribuții de manager și cercetător, este foarte mândră.De aproape cinci decenii institutul  rămâne unul dintre cei mai mari producători şi distribuitori de medicamente de uz veterinar pentru toate speciile de animale crescute în România. Fără să ne abatem deloc de la principiul dezvoltării continue şi nerenunţând nici o clipă la cercetarea ştiinţifică, laboratorul a trecut dincolo de granițele domeniului veterinar, ajungând pe cel uman. Produsele noastre le asigură medicilor veterinari tot ceea ce le este necesar pentru un act medical complet” .Caz aparte în grădina muzicii noastre, dincolo de scenă, înainte de toate, Viorica Chiurciu este doctor.

Paștele la pensiunile vedetelor. Cât te costă să ciocnești ouă roșii cu Andreea Esca ori Monica Anghel?

Ultimele Articole