Virgil Ianțu a rămas fără emisiunea de la TVR. Ce altă importantă emisiune a fost scoasă din grilă tot din motive financiare

”Câștigă România”, emisiunea concurs prezentată de Virgil Ianțu, dar și ”Vedeta Populară” a Iulianei Tudor nu mai sunt în grila TVR, popularii prezentatori fiind scoși pe tușă.

Producția de televiziune a fost scoasă din motive financiare deoarece audiențele erau mulțumitoare având în vedere că emisiunea ”Câștigă România” a debutat pe TVR2 și fusese mutată pe TVR 1. Televiziunea publică poată negocieri cu casa de producție a emisiunii de cultură generală pe care Virgil Ianțu o prezintă de cinci ani de zile la televiziunea publică, pentru prelugirea contractului însă situația rămâne incertă.

Și emisiunea Iulianei Tudor, prezentatoarea ce odinioară aduce audiențe bune TVR-ului a fost scoasă din grilă, din motive financiare.

Virgil Ianțu a rămas fără emisiunea de la TVR! Virgil Ianțu mai are un proiect de suflet, ”Copiii spun”, realizat după experiența căpătată la ”Copiii spun lucruri trăznite”. Emisiunea  pe care o produce și prezintă, dialogurile savuroase cu cei mici pot fi văzute pe You Tube. În ultimii ani Virgil Gătăianțu a reîncercat să se relanseze în muzică, solistul și instrumetistul alcătuindu-și propria formație. Însă, în ciuda experienței sale (Ianțu a fost membru al trupei 50 ’s și al Corului Madrigal) nu a întâlnit succesul.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed