Vlăduț a dat  emisiunea ”Neatza” pe munca în bucătăria unui restaurant. 12 ani a stat la Antena 1

După 12 ani petrecuți la ”Neatza”, Vlăduț, vedeta rețetelor de la matinalul Antena 1 a dat televiziunea pe un nou serviciu.

Carismaticul bucătar a ajuns la concluzia că celebritatea nu este de ajuns în meseria sa. A hotărât să îngroape celebritatea și s-a angajat ca bucătar-șef la un restaurant bucureștean din Satul Francez, care îl are acționar și pe Dani Oțil. Plecarea sa are legătură și cu faptul că producătorii au decis ca acesta să fie dublat în ”bucătăria” emisiunii cu popularul chef Nicolai Tand care a fost jurat la Top Chef și a găsit pentru Star Chef, la Antena Stars.  Vlăduț Florică s-a plâns că nu este lăsat să vorbească mai mult, să detalieze rețetele sale.

Vlăduț a dat  emisiunea ”Neatza” pe munca în bucătăria unui restaurant

De la începuturile emisiunii, la ”Neatza cu Răzvan și Dani” s-au schimbat o galerie mare de asistente de platou, dar și reporteri, însă  Vlăduț, pe numele său Vlad Florică, a fost  nelipsit.  ”Pasiunea pentru gătit a început când eram în clasa I, când începusem deja să pregătesc mici lucruri pentru părinți. ăzând această pasiune a mea, părinții m-au încurajat și chiar atunci când a venit vremea să dau la liceu mi-au propus să urmez unul cu profil economic, de alimentație publică și turism. Eu voiam să dau la Tonitza, la arte plastice, dar nu regret nicio clipă că am urmat sfatul părinților și că am făcut liceul economic”, spunea Vlăduț Florică, fostul bucătar de la ”Neatza”

Cum arată și ce afacere are Pisi, frumoasa ce făcea furori în ”Inima de Țigan”. Actrița Dana Hauer s-a reprofilat profesional

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed