Vodafone România lansează serviciul de personalizare a numărului

Utilizatorii Vodafone România îşi pot alege numărul de telefon chiar de pe pagina vodafone.ro, unde au la dispoziţie sute de mii de numere disponibile.

„Numele, ocupaţia, data naşterii, numerele norocoase sau orice altă combinaţie preferată pot deveni numărul de telefon personalizat”, au declarat oficialii Vodafone

Exemplu

Dacă numele utilizatorului este Maria, corespondentul în numere al literelor care formează numele, pe tastatura telefonului, este 62742. Astfel, numărul poate fi de forma 072xxMARIA (072xx62742).

Noul serviciu va fi disponibil în patru variante, Preferenţial, Silver, Gold şi Platinum, care costă 10, 30, 50, respectiv 200 de euro.

Promoţional, numerele Preferenţial şi Silver au o reducere de 50%.

Silver, Gold şi Platinum reprezintă numere în funcţie de modul în care sunt grupate cifrele, ca de exemplu cifre consecutive, grupuri de câte două cifre, etc.

Serviciul de alegere preferinţială a numărului este disponibil doar utilizatorilor cu abonament.

Name your number nu este disponibil pentru abonamentele Vodafone Avantaj şi Cartela Vodafone.

Alegerea unui număr nu implică prelungirea perioadei contractuale dintre Vodafone şi utilizator.

Veniturile din servicii ale Vodafone România au scăzut cu 23,8% în trimestrul încheiat la 31 decembrie 2009 iar venitul mediu pe utilizator a scăzut cu doi euro, în timp ce numărul clienţilor este în creştere.
 
Numărul clienţilor operatorului de telefonie mobilă a crescut cu 128.000, ajungând la 9.663.000.

Abonaţii reprezintă 38.4% din baza totală de clienţi

Clienţii serviciilor pe bază de abonament au reprezentat 38.4% din baza totală de clienţi a Vodafone România, iar cei ai serviciilor preplătite 61.6%, în trimestrul încheiat la 31 decembrie 2009, comparativ cu 37.48% si 62.52% în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Aceasta corespunde unei creşteri anuale de 0.9% a numărului de abonaţi.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed