Weekend 13-14 aprilie 2024. Unde mergem cu copiii mici și mari

Weekend 13-14 aprilie 2024

În weekendurile din luna aprilie, îți poți face un program foarte diversificat alături de copii: de la spectacole de operă și călătorii digitale, imersive, la basme cu cai și jocuri de interior moderne.  

Spectacolul de operă „Elixirul dragostei”, la Opera Comică pentru Copii

Nominalizat la Premiile UNITER pentru Cel Mai Bun Spectacol pentru Copii, spectacolul de operă „Elixirul dragostei” se joacă la Opera Comică pentru Copii.

Există oare o licoare miraculoasă care să facă persoana iubită să se îndrăgostească pe loc de tine? Aflămla Opera Comică pentru Copii, unde înșelătorul Dulcamara încearcă să-l ajute pe tânărul Nemorino s-o vrăjească pe frumoasa și bogata Adina. Nu este însă ușor: în oraș apare seducătorul sergent Belcore, care vrea și el mâna și averea Adinei. Cine va câștiga dragostea ei se va putea vedea și mai ales asculta la Opera Comică pentru Copii, în cea mai cunoscută lucrare de operă compusă de Gaetano Donizetti.

Vârsta recomandată: peste 7 ani. Durata: 75 de minute.

Călătorii Educaționale Digitale, la MINA Kids Museum (minamuseum.com)

MINA Kids Explorarium este un portal către universul imaginației, un spațiu special conceput pentru copii, ce găzduiește 15 instalații interactive, cu componente educaționale atât în domeniul financiar, cât și în cel nutrițional, împreună cu proiecte care încurajează creativitatea, interacțiunea și mișcarea fizică.

Prin intermediul proiectului Lumiroom, copiii pot deveni co-autori ai unei lumi utopice în continuă transformare, dezvoltându-și creativitatea.

Instalații precum Pădurea Fermecată și Fluturama oferă o incursiune într-o lume fantastică în care copiii pot controla diverse elemente, de la zborul fluturilor la adierea vântului.

Educația financiară este predată de un avatar inteligent bazat pe inteligența artificială, capabil să răspundă întrebărilor copiilor și să-i ajute să-și planifice economiile.

Cei mici pot să învețe și despre educația nutrițională, despre alimentele sănătoase, cum să le consume corect și cum să-și mențină sănătatea.

În spațiuul senzorial de 1.000 de metri pătrați, copiii pot călători cu imaginația în lumi magice și pline de aventuri.

Weekend 13-14 aprilie 2024. Program MINA Kids: Miercuri – Vineri: 11.30 – 20.30; Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 20:30.

Spectacolul ecvestru Frate cal, la Basme cu cai (basmecucai.ro)

Într-o lume modernă, oamenii au în continuare nevoie de natură și de animale. Spectacolul Frate cal subliniază necesitatea reconectării la natură, totul pe înțelesul copiilor, dar și cu mesaje subtile destinate adulților.

Premiera are loc sâmbătă, 20 aprilie, de la 12.00 la 15.00, pe strada Gelu Naum 607, Comuna Comana, Giurgiu.

Jocuri și sporturi, la Cyberjump Trampoline Park

În aceste parcuri tematice, vei găsi multe jocuri interesante și moderne pe o suprafață de 1200 de metri pătrați. Pe lângă trambuline, în parc există și o mulțime de jocuri interactive și de îndemânare, care oferă distracție nelimitată pentru toate vârstele.

Teren de trambuline deschis: trambulinele profesionale te vor ajuta să-ți atingi întregul potențial pe teren. Nu uita siguranța ta și a celor din jur în timpul săriturilor!

Weekend 13-14 aprilie 2024. BattleBaskets este un spațiu ce imită terenul de baschet. Panoul interactiv de fundal înconjurător, luminile, sunetele și sistemul de scoruri fac din acest joc o caracteristică obligatorie.

În arena high performance, ai șansa de a încerca trambuline de cea mai înaltă calitate și de a deveni expert, executând sărituri la înalțimi nemaivăzute. Aici găsești trambuline pe care le folosesc și profesioniștii care participă la concursuri, fiind special dezvoltate pentru ca tu să îți poți perfecționa capacitate de a sări.

Traseul ninja include aparate care necesită o condiție fizică extrem de bună, și pot fi completate fără dificultăți numai de cei mai persistenți aventurieri. Puneți-vă capacitățile la încercare, și vedeți cine poate completa mai rapid traseele cu obstacole! Datorită saltelei de burete de sub traseul ninja, nu te vei răni nici în cazul în care cazi, și vei putea încerca completarea traseului din nou.

Puteți experimenta, de asemenea, cu echipamentul popular slackline pe care vi l-am extins peste un airbag. Încercați câteva trucuri pe frânghie sau pur și simplu treceți de cealaltă parte fără să cădeți.

Zboară și aterizează ca un cascador adevărat! Airbag este un aparat freestyle cu ajutorul căruia după săritură, vei ateriza într-un dispozitiv sigur, cu pernă de aer. La Cyberjump, am combinat Airbag-ul cu trambuline și o platformă de unde să sari, pentru ca tu să te poți bucura de experiența adevărată a zborului, fără niciun risc. Ai grijă să aterizezi mereu pe spate sau în fund și să nu cazi niciodată în cap sau în picioare!

Visi Touch Game este un perete interactiv care dezvoltă reflexele! Nu trebuie să-ți faci griji nici dacă lumina se aprinde într-un loc mai înalt, deoarece cu ajutorul trambulinei amplasate la baza zidului, vei putea sări la înălțimi chiar incredibile.

În arena de fotbal cu ținte îți poți exersa tehnica de șut și îți poți compara cunoștințele cu cele ale unui prieten într-o bătălie pentru a înscrie goluri.

În București, vei găsi două locații Cyberjump Trampoline Park: în ParkLake Shopping Center și Cora Lujerului Shopping Center.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed