1 mai pe litoral 2024! Marile festivaluri și concerte ce deschid noul sezon estival

1 mai pe litoral 2024! Luna mai vine cu sărbători și șase zile de vacanță pentru bugetari (între 1 și 6 mai a.c) dar și cu vacanța școlară de Paște.

Sărbătorirea zilei muncii se prelungește cu încă o zi liberă de la Guvern, astfel încât să se facă o puncte cu Paștele, sărbătorit pe 5 mai. În buna tradiție a primei zile de mai, zeci de mii de români își dedică sărbătoarea distracției la mare, înaintea începereii noului sezon estival.

Cum era de așteptat și anul acesta litoralul va musti de turiști, în special Mamaia, Constanța și Costinești. Pentru rockeri, polul distracției de 1 mai a devenit în ultimii ani stațiunea Costinești, datorită marelui festival dedicat genurilor muzicale preferate de adolescenți, ”May Be Rock” (26-298 aprilie) Alternosfera, Bucovina, Dirty Shirt, Trooper, Spitalul de Urgență, Iris Cristi Minculescu, Basska, Domination sunt trupele care vor cânta în centrul Costineștiului.

Concerte 1 mai pe litoral 2024! Tot în Costinești  va avea loc și Hustle Festival (26-29 aprilie), mare întâlnire dedicată fanilor muzicii trap din România. Timp de patru zile vor urca pe scene zeci de titulaturi ale genului,ori din lumea hip-hopului, amintim: Amuly, Azteca, Badd G, Berechet, Bitza, Deliric, Killa Fonic, La Familia, Macanache, Guess Who, Șatra Benz, Paraziții și trupa americană Offset.

Concerte 1 mai pe litoral 2024! În Piațeta Cazino din Mamaia, de 1 mai va concerta Mihai Mărgineanu& Banda, dar și Lora și Lidia Buble, iar în Piața Ovidiu din Constanța: Ovidiu Lipan ”Țăndărică”& invitații: Fanfara Zece Prăjini, Diana Bucșa (4 mai), Proconsul și Keo (6 mai) și Holograf (7 mai) *Delia va concerta într-un mare club din Mamaia (1 mai), Smiley (2 mai) și Loredana (3 mai).

*Sunwaves, consacratul festival dedicat muzicii electronice, se va desfășura anul acesta pe 7 zile (1-7 mai, plaja din Mamaia) și va reuni vedete de renume ale genului. AG Swiftty, ALCI, Ale de Tuglie, Alexis Cabrera sunt câteva din cele peste 30 de nume de pe afișul Sunwaves 2024.

1 mai 2024 pe litoral, dar și la munte!

Retro Nostalgia Music-Predeal, ”Milița” devine prietena nonconformiștilor artiști de altădată al căror păr lung sfidau organele de ordine. În inedita zonă a distracției șlagărele de odinioară fac echipă bună cu glorioasele succese dance internaționale. Evenimentul muzical efervescent ce va avea loc în minivacanța cuprinsă între 1 mai și Paște (1-5 mai), este un concept promovat de Dj Conte, ce va fi responsabil cu melodiile internaționale de top ale anilor ’80 și ’90.

Deși se întâmplă la munte, Daniel Iordăchioaie promite personal de pe scenă ”Mă-ntorc la tine mare albastră”, Gheorghe Gheorghiu amintește că ”Unde dragoste nu e, nimic nu e”, Mihai Trăistariu aduce ”Tornero” ori clasicele ”Banana” și ”Banii și fetele” iar Dony cântă pentru ”Balkan Girls”, totul la baza domeniului schiabil din stațiunea sus amintită. Serile de show vor fi păzite cu celebra Dacia de miliție autentică, care face parte dintr-un inedit muzeu auto, de automobile emblematice din perioada magnetofoanelor și casetofoanelor.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed