AcasăMoney&People5 GANG, trupa fenomen pentru adolescenții români, se va desființa!

5 GANG, trupa fenomen pentru adolescenții români, se va desființa!

Veste tristă pentru fanii 5 GANG, cel mai popular grup de pe YouTube. Trupa fenomen pentru adolescenții români, se va desființa.

Fosta senzație a YouTube-ului nostru, vloggerii ce au înregistrat un succes incontestabil în ultimii patru ani, în online, prin show-uri dar și merchandising, își vor încheia povestea la sfârșitul acestui an. Probabil, concertul de sâmbătă, de la Romexpo, București, va fi ultima reprezentație a proiectului popularului Selly.

Elena Lasconi despre leafa sa de la Primăria Câmpulung Muscel: ”La Pro TV făceam banii aștia 40 de minute”

5 GANG se va desființa! Patru ani a fost trupa fenomen pentru adolescenții români, cu zeci de milioane de vizualizări YouTube

”Proiectul 5GANG va lua sfârșit la finalul acestui an. Ultimul mare proiect al nostru va fi filmul care va ieși în decembrie. Recunosc că momentul acesta a venit mai repede decât mă așteptam chiar și eu. Am luat împreună această decizie și cred că este decizia corectă. De ce am luat acestă decizie? Gândiți-vă că noi ne-am apucat de acest proiect acum 4 ani, Gami avea 14 ani, eu aveam 16 ani, eram foarte tineri cu toții. De aproape patru ani am muncit împreună și am doborât niște recorder, confirmă vestea vloggerii. ”Între timp poate o să mai scoatem una, două piese, nu știm sigur, dar cu siguranță vom scoate filmul și cam atât. Nu vrem să facem ceva artificial doar de dragul banilor și al profitului. Nu ne mai regăsim atât de mult în genul ăsta de piese”, adaugă Selly.

Vestea a fost confirmată și de Dan Negru, după o discuție cu Andrei Șelaru, Selly, așa cum s-a făcut cunoscut cel ce a inițiat proiectul devenit popular datorită smartmobilelor și YouTube-ului, cu postări ce strâng milioane de vizualuizări. În ultima vreme au circulat mai multe zvonuri confrm cărora 5 GANG se va desființa.

Patrizia Paglieri o ia de la 0 cu banii de la Asia Express. Își deschide un nou local

 

Ultimele Articole