IOHANNIS, primele declarații făcute, astăzi, la Sibiu

Președintele Klaus a participat, joi dimineața, la Summitul Partidului Popular European, care are loc la Sibiu. Reuniunea vine în aceeași zi în care șefii de stat și de guvern vor discuta despre viitorul Europei.

 

„Este această zi, 9 mai, o zi importantă. O zi importantă pentru Europa. O zi importantă pentru România. Europa a venit în România. Dați-mi voie cu această ocazie, aici, în Muzeul Astra din Sibiu să îi salut pe Joseph Daul, prietenul meu președintele PPE, pe dl. Manfred Weber, candidatul PP pentru alegerile parlamentare la nivel european, pe Ludovic Orban, prietenul meu președintele PNL. Este un moment cu totul special pentru mine să deschid aici, la Sibiu, summitul Partidului Popular European cu doar câteva ore înainte de începerea summitului de la Sibiu.

 

Vom discuta astăzi, în primul rând, despre ce înseamnă Uniunea Europeană pentru fiecare dintre noi, despre valorile noastre comune și despre ce trebuie să facem ca să ducem acest proiect înainte pentru siguranța și bunăstarea cetățenilor noștri. Nu este deloc întâmplătoare alegerea zilei de 9 mai, Ziua Europei.

 

Articolul integral pe ȘTIRILE PROTV.

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed